![]() |
Vand/Schimb e36 316i
7 Attachment(s)
Asa cum spune titlul,vand pisicutza mea...achizitionata in 2009 septembrie din germania... 225.000km, din decembrie 93(am si actele de germania)
*Dotari: -abs -servo -trapa electrica -oglinzi electrice -scaune fata de coupe,reglabile pe inaltime -obc 7 butoane montat de mine ,functional -cotiera fata-spate ,originale. -proiectoare originale normanel,nu cele clare din poze -termocupla de 318 in loc de vascocuplaj -jenti 15 originale bmw e46. -airbag volan -triple model M -faruri cu lupa ,semnale albe fata -toba sport,dar silentioasa de la A.T.O -grila facelift plus capota badboy look. -folie spate omologata *Schimburi recente: -ambreiaj sachs-2000km -ulei filtre...-4000km -placute fata,saboti spate~5000km -garnituri ,semeringuri motor,coturi apa.complet schimbate,nu mai are nici un fel de scurgeri de lichide. -termostat schimbat(nou) -bucsi confort fata spate schimbate,pivoti brat dreapta fata.. -praguri refacute complet. *Consumul,este undeva la 7~7.5,depinde de cat de sportiv mergi..iar prin oras nu pot sa zic,nu am facut 100km doar prin oras ca sa vad ce consum are ...si o sa cred un consum de oras scirs de cineva,doar atunci cand face plinul,face 100km de oras ,apoi plinul...eu la 440km,dragasani-bucuresti,mai exact \spitalul fundeni,imi lua 30 l.fix...si am facut de multe ori acest drum si intotdeauna mi`a luat la fel.dar la un mers legal. *Probleme: -telescoapele spate s-au cam inmoiat... -materialul textil de pe fetele de usi mai prezinta cute.. *Pret informativ 2600 euro... *Se accepta schimburi ...dar cu masini inscrise...(motivul vanzarii este datorat unui deces in familie) contact:Alexandru [email protected] -0785.992.440 |
Re: Vand/Schimb e36 316i
8 Attachment(s)
La masina s-a schimbat interiorul,suspensia completa,telescoape noi pe spate pe gaz,am pus pe fata discuri duble ventilate ,geamuri electrice fata !
Anunt valabil in continuare !! Numar tel :0769.173.569 |
Re: Vand/Schimb e36 316i
Arunca o privire!!!!! https://forum.4tuning.ro/482-masini-b...ml#post5039851
NR TEL 0749364494 ID seby_alex86 |
| All times are GMT +2. The time now is 15:02. |
- Copyright 2026 4Tuning