![]() |
Sunet sport "la buton"
1 Attachment(s)
Salutare
Ma gandeam odata la sunetul tobelor si problema cu politia Ma gandeam sa fac o "iesire"pe langa toba intermediara Ar fi un teu langa intrarea gazelor in intermediara catre o electro valva care face legatura cu o teava goala Scopul este ocolirea tobei intermediare cu comanda din interior Asa ca daca te opreste politia anulezi ocolirea si ai un sunet normal Ce credeti? |
Re: Sunet sport "la buton"
acuma depinde de masina eu spre exemplu nu am intermediara:twisted: si nu ar fi mai simplu sa renunti la intermediara si sa pui o toba sport cu silencer sau una care sa nu garaie foarte tare?
|
Aici era tot farmecul,daca vrei sunet puternic il poti avea foarte usor,insa nu poti scapa intr-o secunda de el.Eu unu nu inteleg prea bine ce vrea dani sa spuna.
Acum daca stai sa te gandesti,in momentul in care te opreste politia nu stai sa ii spui"Stai nene sa pun silenceru" |
https://www.youtube.com/watch?v=6O9uXh17Fhk
Exista de cumparat garla kituri pentru asa ceva. Sau iti poti face singur un sistem foarte usor daca ai loc suficient sub masina. |
Quote:
Cand treci faci un zgomot infernal iar cand te-a oprit inchizi sistemu frumos si nu iti mai fac nimic(cred) Bluey: multumesc,chiar nu stiam ca exista |
"Exhaust catout" se numeste ce vrei tu si exista electronic sau cu cablu.
Pretul incepe de pe la 50 de euro si ajunge pana la 300 euro. |
folositoare dar scumpa..
|
Se gaseste in Romania de cumparat ?
Eu m-am apucat sa imi construiesc singur Y-grecul dar nu stiu cum sa fac clapeta/valva. M-am gandit sa ii pun direct un capac care sa il prind cu doua piulite fluturas dar e mai incomod, cu toate ca am 30 cm garda la sol, cand e si noroita ma cam murdaresc, deasta vreau un sistem electric, cu vacum cu cablu cu orice... PS: ...am un Suzuki Samurai daca v-ati mirat de garda mea la sol :rolleyes2 |
electrica cu telecomanda e 250 euro:
http://www.srz.ro/pagini/Tobe%20finale.htm pe vacuum am una second de RS4, 200 euro |
Bijuterie curata dar si pretul pe masura.
Deocamdata ma documentez si incerc ca o construiesc singur, mai greu e ca nu stiu din ce sa fac clapeta si cum sa o fac sa nu rasufle gaze sa mi le bage in masina. Stiti cumva daca antimoniul sau materialul acela din care sunt facute corpurile de carburator, rezista la temperaturile mari a gazelor de evacuare ? |
4 Attachment(s)
Quote:
Weekendul trecut am lucrat cu niste prieteni la un MG TF de 160 de cai. Are doua tobe insa a 2a este deschisa doar cand se ajunge in turatii mai multe. Am atasat niste poze cu sistemul. Las imaginile sa vorbeasca de la sine. |
Salut!
Stiu ca se poate confectiona in regie proprie, eu m-am si apucat, am facut Y-grecul dar nu stiu cum sa o fac mai bine clapeta aia ca sa nu rasufle si sa imi bage gaze in interior:D |
Quote:
Imi poti spune daca se deschide pe vacum? Este facuta dintr-un westgate mai vechi??? |
Quote:
Salutare. In primul rand prin a alimina posibilele interpretari gresite... prin "am lucrat cu niste prieteni la masina respectiva" a nu se intelege ca am lucrat la sistemul acela. Acel sistem este OEM conceput si montat de fabrica MG. L-am dat ca exemplu pentru ca in fond mi se pare o chestie foarte simpla. Se pot face in 2 metode (dupa mintea mea pestrita) 1. Vacuum 2. Electric (cu un motoras actionat manual din interiorul masinii) Mie unu personal mi se pare mai simpla a 2a varianta. (o bucata de teava in care se sudeaza o clapeta pe o tija transversala intre pereti , un arc si un motoras legat la tjia care sa fie in stare sa traga de arc suficient cat sa fie clapeta deschisa maxim) Succes. P.S: cea de pe MG este prin vacuum. |
Mersi frumos pentru raspuns
O varianta cred ca ar fi cu doua flanse care sa culiseze una pe alta Oricum, cred ca o sa incerc La revedere |
| All times are GMT +2. The time now is 05:58. |
- Copyright 2026 4Tuning