![]() |
jante 15, 4x100 cu buza
5 Attachment(s)
2 gume bune,2 nu prea.100 e,tel 0732 966709 sau PM./
|
Re: jante 15, 4x100 cu buza
Ce j si ce et eu jantele?
|
7.5 , 28
|
sunt interesat de ele da`mi un numar de telefon sa vb mersi
|
Quote:
|
un set pe 16(cele din ultimele poze din topic) si o dif? https://forum.4tuning.ro/120-masina-m...l/page-10.html
|
mdea....jantele au ajuns azi la mine si sunt total dezamagit....la telefon ai zis ca 2 gume sunt bune si ca doar o janta e lovita....din pacate toate sunt lovite, una are o fisura de vreo 8-9 cm lipita cu super glue pe exterior si silicon rosu pe interior si gumele 2 sunt praf, unul are galma lateral pe exterior si perechea lui e crapat tot. asta e cand nu ceri poze detaliate....mama lui de cap....bafta
|
Quote:
|
eu cand te-am sunat rotile au fost in saci, asa cum le-ai ambalat tu. eu am desfacut-o doar pe cea care era moale sa o vad si am vazut ca era atinsa exterior, am plecat de la atlasib direct la vulcanicare unde m-am uitat la restul. nu e vb de trimis inapoi, sa nu ma intelegi gresit, doar ca trebuie sa le indrept si pe celelalte, iar gumele sunt zob. fii linistit ca nu iti post pica sau ceva, daca o sa mai ai ceva de vanzare care imi face cu ochiul voi mai apela la tine, e vina mea ca nu am cerut poze detaliate. nu postez la feedback ca nu are rost din moment ce eu nu am fost atent sa cer poze, doar ti-am spus ce am constatat la vulcanizare. numai bine
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:08. |
- Copyright 2026 4Tuning