![]() |
Ajutor E30 ...
Am o intrebare poate ma lamureste cineva , sau poate se face chestia asta , in aripa din dreapta spate la urs e un vas cu 2 conducte din rezervor , vreau sa il anulez , aveam o gramada de rugina roata suportilor asa ca i-am taiat, am petecit , si am antifonat tot , daca nu il mai montez ce se poate intampla ?...
|
Re: Ajutor E30 ...
eu merg de 2 ani fara el...s-a spart la cerce...:lol:
|
Este "vasul de expansiune" al rezervorului. In el ajung vaporii de benzina care dupa condensare se intorc in rezervor.
Fara el cred c-o sa creasca, mai ales vara, presiunea in rezervor si-o sa faca urat cand scoti busonul. (nu e cazul lu' jakalu' pentru ca pompa lui de benzina tuning trage si vaporii la kick down) |
azi il anulez cacamas pe el ca mi-a dat o zi de lucru , ma gandeam ca nu are nimic dar ma mai gandeam ca imi zice careva ca o sa explodez
|
Daca tot il ai, monteaza-l inapoi. Uite, citeste si-aici:
https://forum.4tuning.ro/643-masina-m.../page-394.html |
lasa vasu acolo, ca nu e chiar in plus pe masina ;)
|
faci cum crezi.....l-a mine a picat din cauza la gumele bubuite care au atins in el...
vezi sa astupi furtunele care duc la el ca eu m-am trezit cu o mare mizerie in rezervor si am terminat si o pompa de bezina... |
Quote:
apropo ca tot vb de ajutor E30 ma ajuta si pe mine cineva cau cablurile de frana de mana pt. puntea cu discuri ? nu am frana de mana ... |
| All times are GMT +2. The time now is 15:32. |
- Copyright 2026 4Tuning