![]() |
ProDrift IRL - Final Round 29.10.06
2 Attachment(s)
ProDrift IRL - Final Round 29.10.06
Locatie : Mondello Park ( singurul circuit international al irlandei), co . Kildare Public : parcare arhiplina , tribune la fel Intrare : 20 eu (parcare inclusa) tipul competitiei : PRO vremea : umeda , ploaie, vant Am deschis topic separat pt acest eveniment pt ca am peste 300 poze/filme de la eveniment si aici o sa incerc sa explic mai pe larg Competitia in sine de drift , sistemul piramidal , si cam ce inseamna PRODRIFT in irl (pilotii , masinile , calificarile ) lucruri pe subiect , nu generalitati ca si pe celalalt topic de DRIFT! Cum spuneam mai sus sistemul a mers piramidal : 16 finalisti ( toti Pro /semi-Pro - calificati in urma sesiunilor) - 8 - 4 - 2 - Castigator O sa incep topicul cu finalistii: Darren McNamara - 22 ani masina : Toyota Levin AE86 SR20 Damien Mulvey masina : Nissan Silvia McNamara campionul 2005 , se afla la doar 1 singur punct distanta fata de Mulvey si astfel asta era runda asteptata de fanii irlandezi ( pentru spectacol bine inteles)! Liderii clasamentului au ajuns si in finala acestei runde .. Dupa cate-va demonstratii de forta ale celor 2 , juriul a concluzionat ca McNamara merita titlul pt 2006 |
Re: ProDrift IRL - Final Round 29.10.06
10 Attachment(s)
In parcare inainte de cursa :
de remarcat Sierra Cossie ( Cosworth) |
20 Attachment(s)
smartul .. facea reclama la alt eveniment ( toys 4 big boys care il v-oi detaila in alt thread)
|
10 Attachment(s)
masinile de la PITstopuri erau si ale amatorilor, incepatorilor, PRO si semiPro..
|
nu mai pune poze :D.....ne-ai lamurit deja ;)
|
doamne deci am inebunit complet dupa ce am vazut pozele........dar am auzit undeva nu mai stiu sigur unde,dak am gresit va rog corectatzi-ma,k la drifting costa de 2ori mai mult sa-tzi pregatesti masina decat pt drag
p.s filme nu avetzi cumva de acolo |
imi vine sa plang cand am vazut masinile alea lovite in fata
va dati seama ce era acolo cu atata fum ce misto era |
Cred ca in urma evenimentului s-a facut o "ceatza"!!! Smoke it baby!
|
doamne ce masini pot avea oameni acolo...si uite asa se face diferenta dintre romania si alte tari,orase etc bv lor merita tot respectul
|
21 Attachment(s)
pozele astea nu sunt nici macar negru sub unghie fatza de ce materiale am!
da intradevar .. sunetul motoarelor si mirosul cauciucului ars nu se compara cu absolut nimik din ce am experimentat in domeniul auto de cand particip la tot felul de evenimente! Cat despre fum daca citeai mai sus am scris ca a fost vreme ploioasa si .. fum .. nu prea a fost intens ;) Sa iti pregatesti o masina pentru drift .. din punct de vedere financiar .. inseamna o adevarata Indrazneala ( de aceea ca in majoritatea sporturilor - sponsorii joaca un rol mai mult decat important) ! costuri imense de practicare ! . Dar aici vorbim despre CLASA PRO Orice discutie referitoare la drift in general se poarta pe topicul : https://forum.4tuning.ro/361-drift-section-sideways-action/24331-drifting-fun-sport-pleasure-tech.html sa revenim la eveniment : inca o galeata de poze de la PIT STOP DE REMARCAT SILVIILE.. superbe ! |
12 Attachment(s)
cel mai tare optic cred ca a fost S15-le asta !
pot sa spun NICE PIECE OF MACHINERY & ART :arrow: :arrow: :arrow: |
2 Attachment(s)
Uite Sebi de asta ti-am zis ca seamana cu cel postat de tine...tot S15 portocaliu, 450 BHP, facut special pt a castiga anul viitor D1NZ, echipa are buget imens comparativ cu altele si soferul e pro...cred ca va fi prezent si la ultima etapa despre care vb in topicul alalalt..deci vor mai veni poze si sper si filme daca o sa am rabdare sa incarc...uhu de-abia astept mai ales ca toate pozele astea mi-au deschis apetitul de cauciuc ars :twisted:
|
e facut super S15-le asta !
|
deci bah boland pozele ce le-ai pus tu acol is un fel de voodoo magic....nu-mi pot imagina cum ii sa iei parte la asemenea evenimente!!!
|
4 Attachment(s)
Quote:
revenind la Pitstopuri |
| All times are GMT +2. The time now is 10:11. |
- Copyright 2026 4Tuning