![]() |
Sunet ciudat condensator
Salutare tuturor , am o mica nelamurire si va cer ajutorul daca se poate . Am un condensator : Pyramid CAP160DBL care in seara asta s-a comportat ciudat , tot facea beep ... cand scurt cand lung si pe ecran aparea litera H . Eu l-am pus pe post de distribuitor mai mult , cand am nevoie sa eliberez masina desfac frumos cu imbusul , dau sub-ul jos si asa am portbagajul liber , condensatorul fiind prins in partea stanga de bancheta . Acelasi lucru l-am facut ...... am desfacut sub-ul , dat jos ... pus cablurile de alimentare la loc deci condensatorul mergand ...am carat ce am avut nevoie cand BEEEPP scurt lung , H ...zic se simte singur fara sub : ))) . Dupa ce am terminat treaba ...montat sub-ul si acelasi beep , mai scurt si mai rar dar tot mai face . CE are ? a mai intalnit careva problema asta ? De la ce este acel H afisat ? Mentionez ca face si cu motorul oprit .
Multumesc . |
Re: Sunet ciudat condensator
La condensatorul meu, odata tin minte ca l-am legat gresit + la -, si - la +, si scria pe el ca are protectie la scurt circuit, si legare inversa...
Cum s-a manifestat? Simplu... are inauntru un buzzer ca facea tot beep-beep, si pe display apareau 3 liniute... In momentul ala protectia era activata si condensatorul nu se mai incarca.:-) Daca l-ai dat jos, verifica sa nu fi montat gresit firele la condensator sau la statie, si sa nu faca vreun scurt... Atata pot sa zic, pentru ca la mine era problema de neatentie(22 noaptea), si doar atata s-a intamplat, ca norocul... ca daca nu era condensatorul asa inteligent, se putea intampla chiar ceva foarte rau !:shock: |
Multumesc frumos . Nu s-au montat firele invers in nici un caz , chiar nu am cum sa le gresesc ( alte culori :) ) deci este exclusa treaba asta . Sincer am scapat de problema ....l-am dat inapoi de unde l-am luat . Multumesc pentru interes . O zi buna
|
Cu multa placere !
Ti l-au schimbat cei de la magazin? |
Il luase SH si l-am dat inapoi celui de la care l-am cumparat .
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:58. |
- Copyright 2026 4Tuning