![]() |
My mk3 classic
10 Attachment(s)
Masina mi-a intrat la suflet nu ma mai gandesc o clipa la vanzarea ei !
Este un golf III monopunct 1.8 cu 55kw ! Pana acum am reusit sa ii iau: jante gt evacuare sport stopuri hella (multumirii lui Nico) folie suspensie sport Si vor mai fi pe viitor si altele in plan prefer sa tac si sa fac ! @ Stie careva dintre voi este nevoie de presa pt rulmentii spate ?Am tamburi! Sau un service mai ok pentru ai schimba !.. |
Re: My mk3 classic !
frumoasa masina..bafta in continuare cu ea :D ai taiat putin din schimbator cand ai pus nuca aia cu bila de biliard ?:D
|
Dap "foarte putin" :lol: oricum m-am chinuit ceva la ea !
|
si i-ai facut filet din nou, sau cum ai prins bila ? :-)
|
Tija nu are filet,am dat gaura cu spiral din ce in ce mai mare..
Am probat-o am vazut ca intra unpic mai fortat, apoi am pus dubla adeziva de jur imprejur la tija si am inceput sa invart bila pe tija FORTAT ! Nici cu tancu nu o mai scoti de acolo pentru ca pe banda dubla adeziva am mai pus si un strop de PICATURA :oops: |
foarte frumoasa masina ... sa ai parte de ea Razvanele ;) si fara incidente ... BAFTA !!!
|
Foarte frumos golful. Punei faruri de gti, ar da bine, cu stilul pe care l-ai adaptat. Super tare idee cu bila 11. Bafta ;)
|
pana acum imi place :pelvic_th esti pe drumul cel bun, keep it up
p.s. suspensia e fixa sau reglabila ? si ce marca |
Este fixa si este ta techniks !
|
Ti-am mai zis....dar iti mai zic: s-o stapanesti sanatos! Incet-incet o faci tu cum vrei, rabdare sa ai. :)
Am impresia ca ti-am vazut masina ieri prin spate pe la mine...asa e? |
Daca era motorul de 66 kw era mai bine :cry:.In fine, arata bine masina ... se aude bine evacuarea ... jantele sunt frumoase.Ai lasat-o mai jos ?
Sa o conduci multi km fara incidente. Bila 11 nu prea imi place ... e o idee buna, dar mai bine se potrivea 8.Era un contrast mai placut de culoare. Bafta !!! |
Quote:
|
Ma, dar parca o aveai de ceva vreme. De ce ai facut topic tocmai acum??
Oricum, sa o stapanesti sanatos si sa o faci frumoasa :D P.S.: Cand ajungi prin Ploiesti sa imi dai un PM / Buzz / Beep, poate iesim la o bere fara alcool, ceva !! |
Din anumite motive personale nu am vrut sa deschid topicul de cand am luat masina pentru ca nu arata chiar ok.. :(
As vrea si eu o idee jantele sa le fac roz neon.portocaliu neon sau gri cum sunt ele din fabrica ?:?::?::?: |
S-au un verde neon?
Cel mai bine ar fi gri. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:16. |
- Copyright 2026 4Tuning