![]() |
E36 - Black
2 Attachment(s)
Buna, numai ce am achizitionat un BMW e36.
- motorizare 2500 cmc TD - an 1993 - inchidere centralizata - geamuri + oglinzi + faruri electrice Modificari aduse: - piele - jeante cu bordura - geamuri fumurii - stopuri clean - xenon - subwoffer ALPINE 800W - amplificator NOVA 1000W - casetofon SONY X-ploD - boxe fata 120W - boxe spate 150W - toba sport Alte modificari dorite: - Prelungire capota - Schimbare inele la angel eyes(cred ca sunt arse sau nu stiu ca nu merg :D) - Portbagaj CLEAN - Niste cauciucuri putin mai subtiri - Lasata fata mai vreo 2-2.5 cm - Lasata spate 1-1.5 cm - Portbagaj negru MAT - Plafon negru MAT - Capota negru MAT - Marginea argintie de la jeante vopsita AURIU, sau un alb sa iasa putin in evidenta, cred ca ar prinde bine Si mai incolo .... un pachet M :D Sper sa va placa cat de cat si astept pareri PRO si CONTRA. Mersi :* |
Re: Black E36
Salut !
Initial am crezut ca este suv , cand am vazut pozele !!! 1. Stopurile - out ! 2. Antenele - out ! 3. Hamman abtipild - out ! 4. ..... 5. ...... 6. ....... Voie buna ! |
Quote:
+++1 de la mine in privinta asta!Sa-l stapanesti sanatos, multi km fara incidente si un tuning de bun gust(OEM style de preferat)! |
Cand citeam textul ma gandeam ca o sa fiu uimit, si chiar am fost, dar nu intr-un mod pozitiv :???: Stopurile alea "clean" sunt cele mai naspa stopuri care pot fi puse pe un e36. Motorul e chiar ok, din cate zici si muzica din ea e destul de ok, dar e de lucru muuult la exterior pana sa iasa ceva fain. Succes!
|
Mersi Wilgax...
Ai dreptate in legatura cu stopurile, si eu mam gandit sa le schimb. Alea nu eu le-am pus. Oricum ms :*:* |
Ma faci curios... ce dimensiuni ai la cauciucuri pe spate la Borbeturile alea? sau nu sunt nici borbeturi?
|
e36 sunt pe toate drumurile, sper sa faci din ea o masina dupa care sa intoarca lumea capul. motorul este fara turbo? spor la treaba!
|
Ce-mi plac jantele cu bordură :love: ...
|
Quote:
|
deci la ora 2 dimineata efectiv am ras de unu singur cand am citit ,,- jeante cu bordura'' si ca vrei sa vopsesti bordura? te rog, sper ca nu le ,,varuiesti''!!!
lasand la o parte gluma, e ok masina. pune-i repede alta bara mai frumoasa. de ce vrei sa o vopsesti negru mat pe capota si pe plafon? ideea cu portbagajul clean mi se pare un kitch! fara suparare, eventual pe un golf 2 sa faci asa ceva. nu ii inteleg pe cei care scot sigla ,,bmw'':rolleyes2 pune poze si cu interiorul:!: |
Quote:
Am sa revin cu poze cat mai recent cu alte stopuri, cauciucurile, caroseria pe care vreau sa o revopsesc in negru mat si cu interiorul. O zi faina tuturor :* |
Quote:
parerea mea e sa te uiti si tu macare vreo 2-3 sapt pe topicurile de aici cu e36(exclus frumoasa rosie:lol::lol:)si abia apoi sa te apuci sa iti faci masina,altfel risti sa o tiganesti sau sa dai niste bani acum si sa iti para rau mai tarziu. da-mi si mie un pm cu ce bani te-a costat masina. |
:
Quote:
|
Quote:
:arrow: La fel cu a devenit acum o moda sa ai masina pe motorina , asa e si cu negru asta mat ! Acum el o are pe motorina dar nu si negru mat ! Pe mine personal, matul nu ma incanta deloc ! Gusturile ........... |
Re: E36 - Black
Raport putere-calitate-consum-rezistenta motorului, clar cele pe motorina iau avans :)
OFF TOPIC : VW Passat 1.9 TDI 131CP - an 2003 VS BMW 320 e46 - an 2002 Dupa 100M mers, passat-ul la ajuns, la luat, si dupa 5 km, bmwul nici nu ii mai vedea nr. de inmatriculare. Aman2 soferi cu experienta. Eu am stat in dreapta soferului din BMW. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:34. |
- Copyright 2026 4Tuning