![]() |
Lucrarile mele de incepator
postez si eu cateva lucrari... printre primele... nu chiar primele, alea sunt de-a dreptul hidoase...
|
Mazda 6
7 Attachment(s)
asta a fost prima chestie care a inceput sa arate a mashina.
proiect abandonat... motiv: lipsa de motivatie :-P |
Veilside Nissan 350Z
10 Attachment(s)
a doua masina... se putea si mai bine
|
Re: Lucrarile mele de incepator
10 Attachment(s)
inca cateva
|
Porsche 911 Turbo (996) TechArt Formula
4 Attachment(s)
a treia masina... neterminata...
o finalizare in viitor, poate cand voi fi mai liber acum lucrez la o alta masina... am postat rotile intr-un alt thread... in ceva timp o sa fie si pe aici... |
:shock: oau frate da ce inceput .....
mie mi se par super lucrarile ... apropo asta era inceputul tau de max ...sau incepututul tau in max de face masini ? mai exact de cat timp lucrai in max cand ai facut masinile .... |
astea-s lucrari de incepator ?????
:shock: |
merci... nu lucram de prea mult timp in max... nu facusem decat niste interioare de 2 lei... tutoriale la greu, astea facusem destule...
masinile am inceput sa le fac dupa ce am gasit tutorialul de pe 3d-palace.com cu Audi A3... de acolo am invatat sa modelez masini... nu mai folosesc aceeasi tehnica, dar principiile raman general valabile. |
Re: Mazda 6
Quote:
chiar meritau! |
c ma oftici cu lipsa asta a ta de motivare... vrei sa vin eu la tine sa t "motivez" :lol:
|
daca tu numesti astea lucrari de incepator:lol:...inseamna ca yo ar trebui sa ma las de 3d....
|
incepator...cica, .....bravo man...pacat ca nu le-ai finalizat.....super arata si asa neterminate ;)
|
oh my fucking gooooooooooooooooooooooooooood...................i mi curg balele dupa 350-ul ala albastru..........cum frate lipsa de motivatie????? suuuuuperb.........
|
garantat a invatat de la cei mai buni, dar talentul oricum nu se discuta. e mult prea tare ce am vazut aici...
|
multumesc tuturor... probabil ca am stat prea mult pe forumurile din afara, unde se lucreaza, nu gluma...
din nefericire sunt perfectionist si daca nu imi place ceva la o masina ma las cam repede de ele... oricum, din toate modelel astea, am invatat o gramada de chestii... si inca mai incerc sa mai invat si altele... in curand aici pe forum o sa postez si ultima mea masina... deocamdata inca se mai lucreaza la ea... dupa ce mai progresez ceva, ceva o sa postez deocamdata timpul e cam mancat de NFS Carbon (88% la career mode, deci nu mai am mult :mrgreen: ) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:51. |
- Copyright 2026 4Tuning