![]() |
E36 - Violett Daytona '96
8 Attachment(s)
Imi prezint si eu umila mea pisica, comparativ cu ce aveti voi.NU e ea cea mai amarata mata din Ro,insa nici gura targului nu rupe :))
An 06/1996 Culoare Viollet Daytona 283 Motor 1595cmc 102cp luata la 206.000km acum are 224.000km Masina a ramas stock cu dotariile ei,abs, airbaguri, geamuri electrice fata,oglinzi electrice,clima manuala, obc cu 7 butoane si ce mai are ea. Singurele modificari au fost niste jenti noi,peR16 cele originale acum fiind pe gumele de iarna si toba finala ,inlocuind-o pe cea stock cu una Remus. Deh multe imbunatari ar trebui aduse dar fondurile, din pacate, nu sunt cele mai propice in momentu de fata. |
Re: E36 -316i
Quote:
ai o baza foarte buna. ce planuri ai cu ea? imi poti da un pm te rog cu pretul de achizitie? |
Quote:
|
Quote:
Folie pe geamurile laterale si luneta. obc cu 18 butoane stopuri rosu pe alb de M Xenon si Angels Bara de M fata (parca ar da mai bn ca bara asta normala) cam atat...sa vedem ce fonduri o sa fie...alte idei? |
Sa stapanesti sanatos masina.Se prezinta excelent din punctul meu de vedere.Multi km la volanul ei fara incidente si asteptam sa ne mai improspatezi ochii cu poze si modificari pe parcurs.:-)
|
faza tare cu kilometrajul: si eu am luat-o tot cam pe la 206.000(minus ~3000) si am 224.000 ca si tine!
e superba culoarea! hai repede cu bara M. si monteaza-i jantele spitate, sunt mai frumoase decat celelalte. sa ai grija de pisoi!;) |
sa o stapanesti sanatos...foarte frumoasa culoarea si arata bine...multi km fara incidente iti doresc si spor la modificari...m-i se pare sau nu ai lupa in farul din dreapta?
|
da, este fara lupa dupa cum se vede.......
|
Quote:
|
Quote:
Asta cu farul cu lupa si pe dreapta este de fapt UN MUST DO. Asta fiind prima chestie care trebuie sa o rezolv....lucru practic....apoi in functie de ce fonduri aduce viitoru sa trec si la estetic. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
2. cel de pe masina sunt urate(strict parerea mea) 3. jantele in spita clasice dau foarte bine pe e36 sedan |
Quote:
|
Quote:
+ 1 pt cele cu spite |
| All times are GMT +2. The time now is 06:47. |
- Copyright 2026 4Tuning