![]() |
VAND husa auto CARCOVER
1 Attachment(s)
Vand husa auto CARCOVER,marime:XXL,husa este noua a fost doar odata desfacuta si vine impreuna cu:geanta depozitare,lant antifurt,lacat cu cheie.
Pret:50 Ron NEGOCIABIL Florin :0765997253 [email protected] |
Re: Vans husa auto CARCOVER
din ce material e facuta?
|
exteriorul este dintr-un material impermeabil usor elastic iar interiorul capitonat cu ceva catifelat:D
|
consider-o vanduta,ne auzim diseara sau maine seara la telefon ca vin in brasov pentru vtm-ul de la teliu,singura problema e ca nu stiu exact cat fac pe drum diseara...dar maine seara sigur vin in brasov!
|
te astept la orice ora:Dbafta
|
atunci daca nu ajung azi prea tarziu iti dau un tzar si vedem cum facem:D
|
inca valabil 65Ron FIX
|
Quote:
ai marit pretul? de la 50 la 65? |
da,am lasat anuntul pentru ca husa pe care am avuto eu s-a vandut,si mai are un prieten cateva pe care le da cu 65 ron.Doar in cazul in care mai este cineva interesat:D
|
Poze ceva mai detaliate ai ?
|
Quote:
|
pentru seria 5,trebuie marimea L,iar una dintre ele este L daca vrei sa o vezi.bafta
|
Quote:
-materialul respira -protectie la praf nisip,mizerie si polen -protectie impotriva zapezii si ghetii -protectie impotriva ploii,ploii acide si ploii cu grindina -protectie impotriva razelor ultraviolete -protectie impotriva pasarilor si a copacilor Dotari Husa: -husa din material Peva -cablu antifurt acoperit cu plastic -lacat cu chei -4inele de plastic ptr cablu -elastic in partea din fata jos a husei -snur care strange husa -saculet pentru depozitarea husei |
Ce marimi mai are?
|
salut una care sa mearga la o astra g ai?
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:25. |
- Copyright 2026 4Tuning