![]() |
CRX City
sunt cam 5 crx-uri in galati momentan ... ce facem dom'le adunam toate "cazanele" la noi ?
cred ca doar bucurestiul ne mai egaleaza la nr de "galetzi" :) crx pwoah !! :) |
Re: CRX City
hehehe... mai stiu eu unul care aduna "cazane" :)
|
tu si cele 3 volvo ale tale :))
|
foarte tare :) ! :D de vreo 3 stiam si eu ... acum 5 ??? shadow , am inteles k te'ai innoit :> !
|
eu nu inteleg de ce sunteti atat de rai cu niste masini un pic mai vechi ....
:):):) |
eu unu imi iubesc bijuteria :) sunt un pic cinic atata tot :)
da mai ranek au mai aparut 2 :) |
mhm... am vazut una azi la ultimu leu cand am dat sala ( app :D am luat ! ! ! ) ... Frumoase masini , si agresive... ;) !
|
crc te vreau la start langa mine.
am scos niste timpi incurajatori cu dan dupa ce am schimbat gumele :) atat de incurajatori incat e posibil sa ai surprize surprize :))) |
O sa fie 6 in cel mai scurt timp.. :D
|
sa speram :)
|
Quote:
te vreau sa moara ciupi :) Ne auzim la tel. Abia astept sa iti vad fata in oglinda pe la 350-360 m :):):) Ai scos timpi incurajatori..... ia sa vedem cat curaj poti sa ai.... :P |
nu stiu daca v-a fi masina gata pana sambata seara.
eu sper sa dau comanda azi de tot ce trebuie. am zis ca te vreau dar nu am mentionat si cand. ti-am explicat ca nu vreau sa mierlim ambii pentru un cacat de cursa. |
se pare ca iese cu scantei :)
CRX 1.6 16v dohc de 130 cai VS Clio 1.8 16v de 135 cai voi fi prezent sa dau startul :) |
cilindree mai mare , cuplu mai mare .. toate avantajele (care exista) de partea clio-ului.
|
Practic tu esti mai avantajat.. ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:26. |
- Copyright 2026 4Tuning