![]() |
E30 - B 84 NOS....renaste a2ua oara [e30]
7 Attachment(s)
salututare tuturor am achizitionat un e30 cu un istoric frumos....
la masina mai sunt de facut retusuri si m-am gandit sa postez cateva poze cu el sa va amintiti de el :-P sunt tare ferecit k mi-am indeplinit dorinta de a avea un e30 :D:twisted: ma gandesc la un nou motor... momentan are un 20 si as vrea un 25 24 tiganit umpic :-p pt k nu are rost sa tin 20 dak in acte am 25 sau dc nu cv mai mare |
Re: B 84 NOS....renaste a2ua oara [e30]
Frumos frumos...... felicitari!!! dar totusi daca pui motor mai mare de 2.5 cum fentezi ARR-ul? astept un pm
|
Quote:
dak e mai mare de 25 nu ii fentez ei ma fenteaza |
Quote:
|
ciudat sa ai 2.5 in carte si sa pui motor mai mic pe masina. De obicei se face invers :)) Draguta masina, ai grija de ea.
|
dragutza ...am vrut sa o iau si eu cand era pe la brasov dar arata jalnic...
si mai era un motiv... oricum sa il stapanesti sanatos... |
Bine barosanee:))))) !!!!!!!!
Masina a ajuns in familia noastra:)))" Baietii de la vulcanizare!!! ":)))) :peace: spune-le tu fratele meu cine te-a corupt atat de rau incat sa-ti cumperi urs?:))))) HAI SPUNE-MI CINE?, CINE? :)))) CINE TE CORUPE MAI MULT DECAT MINE!!!:peace::peace: bafta fratele meu !!! si ai grija de el ca ti-a dat coco ce trebuie...!!! |
Quote:
s-a pus motoru ala din diferite motive....:rolleyes2:rolleyes2 |
Re: E30 - B 84 NOS....renaste a2ua oara [e30]
multam tuturor pt urari ms jakaluuu tare stikerul dupa fost masina lu' radu
tu mai corupt raducu a stat pe capu meu pana l-am lo-at pe asta eu vroiam sa mai astept dar asta a ft sa fie l-am loat pe asta acum arata binisor mai am de bibilit la ea maine ii pun rulmentu de la cardan k l-am ingenucheat ( asta pt k m-am jucat prea mult nfs :D ) va multumesc tuturor pt incurajariii |
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
sa o stapanesti sanatos.. masina a fost foarte tare de-a lungul timpului...ar fi super sa scoti ceva frumos din ea ;) bafta !
masina a fost la un bun prieten asa k o sa iti pun cateva poze .. in primele o sa o vezi asa cum a luat-o el.. mie in forma aia mi-a placut cel mai mult cred.. dupa care o sa o vezi cum a facut-o el... 2,5 turbo.. pe vremea cand foarte putini ursi si pisici erau turbo.. |
Quote:
|
Quote:
|
Re: E30 - B 84 NOS....renaste a2ua oara [e30]
3 Attachment(s)
chiar arata crima inainte..... mai am sh eu niste poze
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:40. |
- Copyright 2026 4Tuning