![]() |
Prezoane
Mi se intampla cea mai enervata faza si totodata periculoasa.Mi se desfac prezoanele din mers!Stranse calumea pm dupa 30 de km mersi imi bate volanu ma dau jos si vad un prezon lipsa la roata stanga fata.Problema mi se intampla numai la rotile fata.DE CE?Precizez masina e un urs cu roti pe 15 deci nici macar roti tractoare pm...astept idei daca are careva!
|
Re: Prezoane
ai inele de centrare?
daca nu,la viteza mare se mai intimpla. |
Quote:
|
Verifica daca janta se centreaza pe butuc in centru.De asemenea ce tip de prezoane sint necesare pt. acea janta,cu fund de gaura conic sau plat?
Nu orice janta merge pe orice masina si oricum.;) |
Merci de sfaturi ,o sa verific toate variantele.
|
ia nishte banda d`aia de teflon si pune pe prezon inainte sa il infiletezi ..
|
Quote:
Prezonu' nu-i tzava de apa.:) Banda de teflon se foloseste la etansari si nicidecum la asamblari mecanice.;) In cel mai rau caz se poate folosi adeziv antidesfacere folosit la asamblari solicitate mecanic. |
psycho ai ceva cu el vrei sa-l omori
|
S-ar putea sa fie lungimea prezoanelor de vina care defapt prindeau mai purin decat trebuia.
|
baga prezonul gaura de prindre la janta si masoaral pe parte cealalta cat iaese afara trebuie sa fie 15mm minim pt ca sa fie ok
succes |
Quote:
|
Quote:
|
si dupa aia .. dupa ce le lipeshti cu super glue .. ia-ti si un flex .. k sa le tai :D
|
adevarat! , ia-ti unele noi , eu am patit asa cu unu, 1l strangeam cu cheia dinamometrica la cuplu specificat shi degeaba tot se desfacea, asta pana s-a rupt si a trebuit sa pun nou...nu s-a mai desfacut de atunci.
|
Quote:
Asa e. Am vazut in viata de zi cu zi unu cu dacie care si-a perdut roata cand l-a oprit politia :lol: Era la 10m de mine, roata din fata parea stramba si dupa ce a inceput sa franeze i-a cazut roata. asa pur si simplu. Nu era de la prezoane ci era de la rugina, ca a cazut cred ca cu ferodou cu tot. :)) mai era sa il loveasca si pe politist :lol: N-am vazut ce i-a facut ca a trebuit sa plec, dar dupa ce m-am intors peste vreo 4-5 ore masina era parcata inca in fata politiei. Ca sa vezi ce rablamente umbla pe strazile din romania. |
All times are GMT +2. The time now is 09:26. |
- Copyright 2025 4Tuning