![]() |
E36 - my bmw :)
5 Attachment(s)
bmw 316 mici modificari.. jenti de R15, arcuri sport,102 cp, acuma am inceput modificarile ce parere aveti ? scrieti in commenturi.. mrs mult.
|
Re: my bmw :)
esti boss !
|
arata bine dar da-i ''smecheriile'' alea de dungi jos dupa ea. nu dau bine deloc in res e ok un kit de m, un motor mai mare( asta depinde pt ce o folosesti, desi mare diferenta de consum intre un 1,6 1,8 is nu e) si e bine. bafta!!!
|
E adevarata :)
Spune-mi si mie nu atingi dedesupt cu ea ? ca vad ca e tare joasa masina..... |
inca nu..:)
|
Quote:
|
acolo inca nimic acuma am apucat sa fac exterioru.... si dupa aia urmeaza si interioru...
|
Quote:
|
super masina, eu n-as modifica nimic la ea insa am ales 3 la pollul pe care l-ai adaugat topicului si nu stiu ce inseamna asta
|
Quote:
P.S.Tu cu manutzele tale ai lipit buburuza si Racing-ul cromat pe aripa?? |
body kit, interioru sa pun ceasuri plasma, scaune sport, ... sa-l fac in 2 culori negru si rosu..etc...
|
cam au dreptate cu dungile colegi de mai sus dai ai putea sa faci pe mijloc o dunga neagra sa mearga in V pana peste grila si plafonu negru (nu stiu daca ma intelegi ce zic)
|
Exista vreun topic, in care un posesor nou, cu putin gust in ale frumosului sa zic asa, sa nu il lauti la misto ? Poate cu sfaturile voastre ajunge pe drumul cel bun. Daca nu alegeti calea asta da-ti back, sau usercp sau inchideti fereastra decat sa lasati comentarii rautacioase. Nu cred ca voi v-ati nascut invatati.
|
parerea mea pune mana si da jos de pe ea urmatoarele lucruri:
- dungile alea negre - Buburuza "Racing" - tribalul acela sau ce e pe luneta negru - sitele alea argintii din bara fata - si eleronul in caz ca il mai ai. Daca ai facut asta cred ca o sa arate mult mai bine... Acum depinde ce impresie vrei sa lasi cand mergi pe strada Si care-i treaba cu Poll-ul acela ca nu inteleg??? Eu votez 5 ca atatea lucruri sunt care trebuie sa le dai jos de pe masina:lol::lol::lol::lol: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:30. |
- Copyright 2026 4Tuning