Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Drift Section - Sideways Action (https://forum.4tuning.ro/361-drift-section-sideways-action.html)
-   -   DRIFT ONLINE !? (https://forum.4tuning.ro/361-drift-section-sideways-action/262642-drift-online.html)

IulianE36 06-06-11 13:06

DRIFT ONLINE !?

12 Attachment(s)
Dupa cum spune si titlul , DRIFT ONLINE , mai precis este vorba despre Live For Speed .

Am sa va prezint umpic jocul , Este vorba de un simulator care pe mine unul ma ajutat foarte mult in viata reala la Drift .
Fizica jocului este absolut extraordinara cu mici exceptii . Ce-a mai mare exceptie mi se pare : Marirea presiunii odata cu cresterea temperaturii cauciucului.

Jocul este foarte permisiv la tot ce tine de Mecanica :

-Reglaj suspensie : Height ; Rebound Damping ; Bump Damping; Siffness; Anti Roll .

-Brake : Maximum per Wheel nm ( se refera la presiunea maxima efectuata de pompa) ; Brake balance Cat % pe axe . Ex 60% front 40% Rear. Valorile fiind complet adjustabile .

-Steering : Este legat de Unghiurile rotilor Deschis,inchis (TOE) , Paralel Steer (Se refera la paralelismul rotilor fata atunci cand virezi )

-Final Drive : Se refera la transmisie ! Se poate seta diferentialul Locked ; Open..etc +Raportul acestuia si cutiei de viteze ( fiecare treapta) , Astfel se pot realiza rapoarte reale !

-Tyres : Se pot seta unghiurile de cadere , presiunea , tipul cauciucurilor .

- Setarea rezervorului cat % , influenteaza la greutatea masinii , lafel si cu pasagerii in caz ca vrei sa simulezi ceva real cu rapoarte , cai , greutate reale poti introduce si un copilot pentru a vedea diferenta de putere,control etc.!

Despre motorizare se pot spune multe vorbe !

Noi in general ne dam cu un tip de masina dotat cu un motor 2.0 4 pistoane , turbo 0.8 presiune :

-247 HP @6035 RPM
-345 NM @3896 RpM

Toate acestea raportate la greutatea de 1223-1300 KG .

Motorizarea se poate schimba cu diferite Tweak-uri , nu prea e ok sa vorbesc despre asta si de aceea nu o sa divulg mai multe !

Masinile se pot schimba (skin) DAR partea mecanica ramane lafel decat cea estetica difera, se pot lua de pe net tot felul de grafici pentru look .

Marile echipe de drift cu piloti Pro. utilizeaza acest simulator din motivul realitatii sale si evident relaxarea.

Sper la mai multa lume, mai multi "piloti" online pentru o mai mare distractie !
Avem aici pe forum o sectiune la PC games / Live for speed . Acolo sunt anuntate campionatele de fiecare data !

------Video------
------Video------

CEVA AWESOME, UN SIMULATOR IN TOATA REGULA ! : HERE
+ cateva poze cu mine si Alecs'xx ,

p.s : se pot face si curse de race,drag,rally ! + realizarea layouturilor !

Alecs'xx 06-06-11 13:23

Re: DRIFT ONLINE !?

+1.. ma bucur ca Jumy a luat initiativa si a hotarat sa povesteasca si sa prezinte acest joc.. pot spune ca joc de aproximativ 3 ani si nu ma plictiseste de niciun fel!
Foarte incitante etapele online! Asteptam cat mai multi sa intre si sa inceapa sa DRIFTeze ONLINE!!
Succes

sorinsidesmokelfs 06-06-11 14:14

Tare era si timpul sa ia cnva initiativa PS: Nu sunt BOOSTER:)

KrYpToN 06-06-11 15:10

+1 jumy bine prezentat jocu

s0r1n 06-06-11 16:11

Quote:

Originally Posted by sorinsidesmokelfs (Post 4377903)
Tare era si timpul sa ia cnva initiativa PS: Nu sunt BOOSTER:)

Bai esti incredibil .....:shock::poke:

On: Buna treaba cu topicul ;)

ct-13-SHP 06-06-11 19:45

maxim frate 8)

ulyse51 06-06-11 20:02

ON:salutare tuturor... am si eu o intrebare... ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste moduri sau ceva.... deoarece am lfs dar nu ma descurc cu licenta si toate chestiile acelea...:-S daca este cineva care poate sa adauge niste linkuri de unde sa iau jocu full si niste moduri ... as fi profund recunoscator :oops: .... Multumesc!

OFF: Bafta Jumy in campionatu national.... te astept la Suceava!

IulianE36 06-06-11 22:37

@ulyse51: Incearca sa iei legatura cu un user de la theardul Live for speed adica Acesta si roaga-l frumos sa te ajute daca are timp .
Nu sunt posibile reclamele + Crack-uri pe acest forum !

Robber_cs 06-06-11 23:29

Quote:

Originally Posted by ulyse51 (Post 4378636)
ON:salutare tuturor... am si eu o intrebare... ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste moduri sau ceva.... deoarece am lfs dar nu ma descurc cu licenta si toate chestiile acelea...:-S daca este cineva care poate sa adauge niste linkuri de unde sa iau jocu full si niste moduri ... as fi profund recunoscator :oops: .... Multumesc!

OFF: Bafta Jumy in campionatu national.... te astept la Suceava!

Da-mi add robber_cs , si te ajut eu

Robber_cs 06-06-11 23:32

Ma bucur ca macar cineva m-a ascultat :) ..foarte frumos a luat initiativa jumy .
Ma gandesc ...oare ar fi posibil ca cei de pe 4tuning sa fac un articol despre LFS-driftonline ? pe frontpage la articule si sa fie unul din acela care le trimite prin mail o data la ceva timp ? ....ar fi minunat daca am putea face asa ceva ....pun pariu ca s-ar multiplica x10 comunitatea.

Robber_cs 07-06-11 02:03

Un exemplu : campionat 06.06.2011 ....Eu vs Jumy , GG jumy

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/JPwo58toTiU?hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/JPwo58toTiU?hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

RideTheRiddle 07-06-11 02:18

este un MARE topic facut de foarte mult timp aici nu stiu ce rost mai avea inca unul
in fine, jocul ce-i drept este foarte bun, chiar dupa atatia ani

IulianE36 07-06-11 11:04

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 4379407)
este un MARE topic facut de foarte mult timp aici nu stiu ce rost mai avea inca unul
in fine, jocul ce-i drept este foarte bun, chiar dupa atatia ani

Intai gandeste-te umpic ce rost are acest topic aici si dupaceea te rog sa postezi !

Stiam si eu ca exista un topic acolo.. dar nu toata lumea intra la PC GAMES fi serios !
Multi nu s-au mai jucat pe pc de ani intregi si nu au nici o atractie sa intre la sectiunea respectiva ! Poate asa le mai atragem atentia !

In felul asta este mai usor sa adunam lume asta este toata ideea !

Thx !

RideTheRiddle 07-06-11 13:18

Sincer nu cred ca le atragi atentia celor care nu s-au mai jucat de ani intregi, in plus, ce crezi ca daca intra unul care nu s-a mai jucat de mult timp te ajuta cu ceva? o sa fie inca unul care iti sta in cale... in fine, tu stii ce faci, sper sa isi atinga scopul threadul

SiloS@1300 08-06-11 16:01

" Ce-a mai mare exceptie mi se pare : Marirea presiunii odata cu cresterea temperaturii cauciucului."

Gresesti!
Temperatura e direct proportionala cu presiunea aerului din cauciuc. :)

All times are GMT +2. The time now is 21:39.

- Copyright 2026 4Tuning