![]() |
Propuneri sticker E30 Meeting 2011
5 Attachment(s)
Acestea sunt propunerile pentru stickerul oficial al intalnirii E30 de anul acesta de la Brasov! Am rugamintea sa va votati preferatul in decurs de 7 zile maxim ca sa avem timp sa le facem.
|
Re: Propuneri sticker E30 Meeting 2011
Mentionez ca 3 dintre propuneri o sa incerc sa le urc altfel pentru ca au un format diferit de fisier si nu s-au uploadat!
De asemenea pentru a vota propunerea dorita pentru primele propuneri din primul post tineti mouse-ul pe imagine timp de cateva secunde si va apare numele fisierului (ex. Propunere 1) aceea este propunerea de sticker cu numarul 1 si daca acelas este votul tau atunci poti vota mai sus! In imaginile de mai sus sunt in ordinea afisata: - propunerea nr 1 - ............... nr 4 -................ nr 5 - ................nr 7 -.................nr 8 urmeaza sa atasez nr2,nr3, si nr 6 |
3 Attachment(s)
Propunerile cu nr 2, 3 si 6
Nu uitati - verificati numele fisierului cu propunerea aferenta si apoi votati! |
Am votat propunerea nr.18)
|
Nu prea sunt asezate f bine ... multi poate se vor incurca.
Verificati numele fisierului cand votati. |
Asta incercam sa explic si eu , am postat si abia dupa am vaz ca nu s-au incarcat 3 din propuneri...imi pare rau de neplacere dar asa-i cu tehnologia asta...inca odata un pic mai multa atentie va rog!
|
1 Attachment(s)
Cum frumusetea sta in detalii,si nici un model nu dispune de asa ceva..a iesit asta,nu am timp sa mai scriu acolo "E30 meeting 2011 Dirste/Brasov" daca tenteaza pe cineva sa faca asta ar fi ceva..cam tarziu m-am trezit si eu :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
propunerea numarul 2 - up!
|
sunt cateva modele facute la catalin ...
numarul 1 si numarul 2 se vad super (fizic) asteptam si poze cu ele eu votez numarul 2 ... spor la voturi |
Up pentru numarul 2 :))
|
Quote:
|
Cu greu m-am putut hotara la unu' :D
Cred ca atasarea lor asa cum se prezinta (fizic) ar fi un plus si mai usor de ales. Deci Cataline, asteptam... |
| All times are GMT +2. The time now is 22:50. |
- Copyright 2026 4Tuning