![]() |
sfaturi pentru cursa de pe 21
pentru cursa de maine va sfatuim:
- tinand cont ca a plouat zilele astea si publicul pe alocuri va sta pe iarba e recomandat sa va incaltati bine - pentru cei care nu stiu cum sa gaseasca intrarea pentru concurenti sa se uita la harta atasata aici : https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=2008 intrarea pe aeroport se va face undeva in jurul orei 13.00 |
ok... am si eu o inrtebare...
cum ajung la romaero? ajung la capatul lui 41... si de acolo ce iau? merci p.s. merci zoliat |
|
auzi?
nu e mai simplu sa ne roage hondaru sa ii facem ceva reclama? aii innebunit? noi aici le spuneam oamenilor sa se imbrace inainte de cursa si vii tu acu sa le zici dupa cursa sa ia un g-tech de la hondaru? ma hondare, tu l-ai pus? zi sincer :) |
postul lui DnI era la \"Contestatie\", nu aici....a fost mutat de cineva...
Si da, e un sfat foarte bun...cel putin eu asa il consider...iar sfatul este \"cumparati un G-tech\" nu \"testati-va masinile la Hondaru\"...cel putin asa cred eu... |
A fost mutat de DNi pt ca a postat gresit initial.
|
:lol:
si aici e bine? incercati la bazar sau mai bine, sa vb hondaru cu zoliat sa facem un articol amplu cu ce poate face scula aia, cu exemple, etc.... |
l-am mutat eu ca sa nu se dea in offtopic, nu de alta dar eram putin nemultumit la cum s-au facut grupele, si nu sunt eu singurul nebun care cred asta.
unde in alta parte pentru ca la sfaturi era cel mai bine incadrat chiar daca a trecut. iar faza cu inchiriatu era o gluma, data viitoare o sa precizez. bun, il sterg, multumesc. |
offtopic ... :D:D ducu are scula aia ... de mai bine de juma de an! :P
|
dece nu faci ceva constructiv?
dece nu vb cu zoliat, sa faceti un articol, asa se pot sensibiliza mai bine oamenii decat cu o parere... iar despre grupe... nu cred ca orice si oricum s-ar face ar fi toata lumea multumita |
buey, nu ma bagati la mijloc, nu stiu nimic...
Nu dau la nimeni G-Tech-ul meu... L-am si botezat !!!!!! \"O\" cheama Adriana... :lol: |
hai sa facem un articol, hondare
si luam o masina si o bagam si pe dino, si vedem diferente |
Ma ofer voluntar cu masina :lol: :lol:
|
De accord, dar nu imi place sa fiu bagat aiurea in discutie. Nu am zis la nimeni ceea ce ai zis tu sus. Mai am pana sa mor de foame... :lol: :lol:
Bishoape.... Gatas... Te-ai scos !!!!!!!!!1 Dar am inteles ca 4tuning face cinste cu Dyno... :wink: |
:P Si eu am auzit la fel :lol: :lol: Cu G-techul am facut thanks to u.. ramane Dynoul :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:34. |
- Copyright 2026 4Tuning