![]() |
/ schimb VW Golf IV
10 Attachment(s)
Vw Golf 4 , fabr 2001 ,1.6 105 (cod motor AUS) inmatriculata in februarie 2011 , 1 propietar (eu) ~ 145.000km , carte service la zi , revizie facuta recent ( filtre + discuri+placute) , jante 19'' , model HighLIne, 4xgeamuri electrice, oglinzi electrice , scaune cu reglaj pe inaltime (stg+dr) climatronic, inchidere centralizata pe cheie, pedale sport+footrest, trimuri R32,volan sport in piele , cotiera , spoiler fata/spate v6tdi, faruri cu proiectoare in ele .Foarte curata si intretinuta nu are nici cea mai mica problema , accept orice test. 4850eur neg.Detalii aici sau PM
|
Re: / schimb VW Golf IV
4600+variante
|
4400Eur ( au plecat jantele pe 19 , si are altele pe 16 sau la alegere pe 17).
|
zi o vb cu masina de l semnaturaa
|
Avand in vedere ca Fiat-ul este ca si cota de piata mai jos cu 8-900eur , cred c-ar fi echitabila o diferenta de 700eur din partea ta.
|
skimb cu asa ceva https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...dci-coupe.html raspuns pe Private Mesaje dc vrei ..ms stima !!!!
|
Ai PM. cu solicitarile mele .
Anunt de actualitate . |
Variante +/- diferenta .Revin cu poze noi zilele astea ca primele-s cam execrabile.Masina este impecabila.
|
8 Attachment(s)
Stopuri led , jante 16'' ..etc ..Variante + / - doar cu autoturisme dupa 2000( inclusiv)
|
Vandut , se poate inchide.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:14. |
- Copyright 2026 4Tuning