![]() |
Vw Golf Mk2 Gti R32
2 Attachment(s)
oricat de stupid poate parea titlul .. se poate domnilor :arrow:
|
Re: Vw Golf Mk2 Gti R32
am intrat si eu pe mygti.com sa vad daca sunt si date despre masina,dar am vazut ca e numai galerie de poze.e greu de crezut ca a incaput v6-le intr-un mk2..dar iata ca se poate.
|
1 Attachment(s)
S-o putea nu s-o putea ...
|
Se poate...mecanic bun iti trebe doar:D
Si eu vreau sa imi vand vr6 si sa imi fac un golf 2 vr6 sa moara dusmanii:) |
Quote:
|
Quote:
poket rocketul anilor 80 a fost si ramane golful Gti .. ce poate sa isi doreasca un iubitor decat ceva MAI puternic ! in legatura cu R32iul se pare ca si motoarele de ultima generatie pot fi adaptate pe orice caroserie ! Se cauta Dibaci doar :) |
din cate am intzeles si R32 e ceva VR6 :)
|
din cate ai inteles ai inteles bine
VW a avut V6 pe benzina DOAR VR6 care inseamna V6 cu unghiul intre cilindrii de 15 grade.Asta se aplica si in prezent. |
Ma bucur ca e un topic constructiv :)
ce alte modificari vin aduse la masina? |
Pai alte planetare,alte fuzete,alte jante,probabil mici modificari ale compartimentului motor (pt prinedrile motorului sau chiar pt a face loc cutiei de viteze),frane in concordanta cu performantele oferite masinii de catre noul motor,suspensie rigidizata,evacuare reconfigurata,eventual rigidizarea caroseriei.Se poate pune si tractiune integrala dar asta costa si aduce inca o serie de modificari precum trecerea de la punte rigida pe spate la suspensie independenta cu tot ce cuprinde aceasta,cardan,planetare,fuzete,diferential...etc. Cateva astfel de G2-uri se pot gasi pe www.vw-cult.de
|
superb..... vorba ta .. e visul orcariui ... m`am indragostit de el ...
e 4 motion sau ? fata... ? oricu me bestial ...... le da fum multor masini ..... |
bravo 10x....
|
am si eu o intrebare pt cine stie..... vad ca wob`u a scris ca e GTI R32?
am vazut si Golf 4 GTI VR6....... deci pana la urma ce motor are... ? acel golf 4 ? |
Quote:
cat despre g4gtiVr6 ma gandesc ca inscriptia este pur adaugata ;) |
v6 de 2.8 si 204 cp din cate stiu eu era un golf 4 la curse albastru cu acelasi motor
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:28. |
- Copyright 2026 4Tuning