![]() |
Vw Jetta Mk1/Mk2 Coupe
1 Attachment(s)
pana nu demult nu stiam(si poate nu sunt singurul) ca exista si varianta coupe la jetta!
ce stiti despre aceasta masina? |
Re: Vw Jetta Mk1/Mk2 Coupe
1 Attachment(s)
Despre model nici io nu am auzit, dar ma gandesc ca poate a fost modificata cu un g2 la 3 ushi si luata partea din spate cu geamu, cum a fost facuta bora asta, pe care sigur o shtii. Oricum, arata bestial...
|
10 Attachment(s)
tind sa cred ca modelul e unul ''de fabrica'' :arrow:
banuiesc ca motorizarile sunt aceleasi |
stiam de existenta Jetta-ului coupe, doar ca sunt extrem de rare. la noi nu am vazut nici una pana acum.
|
Jetta coupe are aceleasi motari si aceleasi motorizari ca si berlina....practic a fost facuta in serie cu audi 80 in 2 portiere....
intr-adevar nu au fost produse fff multe exemplare insa gasesti si pe la noi....nu sunt chiar asa de rare |
Deci Bora coupe parca ar fi un corrado mai nou :D oricum e super mashina
|
Identica cu portocala ta:D
|
am eu una in spatele blocului este excelenta ca stare
|
nu poti sa o tragi in chip ?
|
da acu`s o sapt am vazut unu alb in Oradea ... ce sa zic ... ciudat :P
|
am eu vw jetta 2 coupe,daca va intereseaza e de vanzare am motor de 1800 inj multipunct + gaz,AC,servo total,scaune + volan reglabil,trapa,tabla galvanizata. tel 0743772615 sunt din IASI
|
e si in cta o jetta 2 coupe dar sa vad cati bani vrea ca tare mi-ar placea una.
=blackdog= cati bani vrei pe ea? merge shi o dacie la combinatie? brgds edi |
Am vazut si eu prima bucata in CLUJ zilele trecute in centrul orasului ! DEci se poate :)
|
2 Attachment(s)
Salutare baieti... am si eu un vw jetta coupe, e draguta ce pot sa zic acum inca mai strang banuti pt ea sa vad ce pot face, am un proiect la care lucrez si vreau sa fac cev adeosebit. Am si eu o intrebare la voi... are potential masinuta??? se merita sa bagi banuti in ea??? Ceva poze;) Mai multe despre ea vedeti pe "Masinuta mea "vw jetta"
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:43. |
- Copyright 2026 4Tuning