![]() |
My Ride ........B 860 HMV
10 Attachment(s)
Salutare tuturor, azi am decis sa imi deschid si eu un mic thread legat de masina mea , daca am postat unde nu trebuia rog un moderator sa mute threadul unde ii este locul
Dacia Logan 1,4 mpi model Ambiance caruia i-am adus pana acum urmatoarele inbunatatiri : - servodirectie - geamuri electrice - oglinizi prestige electice si incalzite - arcuri sport H&R - evacuare Carub - folie ceasuri si maciulie prestige - remapare motor momentan ma opresc aici , viitoarele modificari le voi posta cat de curand :) astept pareri si sugestii din partea voastra |
Re: My Ride ........B 860 HMV
Frumoasa..dar plange dupa jante..
|
6 Attachment(s)
un mic detaliu :)
|
Ai inceput cu dreptul :!:Usor usor prinde forma;).
Ti-am spus sa-mi zici si mie cand te duci la Madalin :cry:... |
scz dar nu am fost atent cand mi-ai scris, initial trebuia sa merg maine dar si-a facut timp astazi si pentru mine, data viitoare nu te uit :P promit
|
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
mai modificam cate ceva cand avem timp :)
|
Quote:
Quote:
Usor usor ii schimbi radical aspectul ... felicitari si multa bafta in continuare, ca ai idei bune ;). |
ca sa modific arcurile implica mai multe momentan, trebuie sa termin exteriorul si sa ii pun jante si apoi o sa vedem treaba cu arcurile si amortizoarele
|
Quote:
|
Daca merge pe stilul clean ar fi pacat sa inceapa cu body kituri gen nfs si altea alea...
|
in poza in care masina este fotografiata din lateral este un 1310 alb cu o punte .... gigantica.. despre ce e vb?
|
neinteresant un cazan
|
o "transforma" in "ceva" .... :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:18. |
- Copyright 2026 4Tuning