![]() |
neoane undercar
4 Attachment(s)
Vand tuburi cu leduri noi pentru pus sub masina. Au 7 culori in acelasi set (albastru, rosu, verde, galben, violet, alb,albastrui)au 20 efecte cu viteza reglabila, au senzor si merg si dupa ritmul muzici din masina se pot aprinde si schimba culoarea de la distanta din telecomanda
4 buc 2x90cm + 2x60cm. Setul de 4 buc costa 4.500.000 lei.PRET NOU 4.OOO.OOOLEI set de 4 bucati fara telecomanda (neon) la 2,5mil sunt disponibile pe rosu,verde,albastru si alb livrari in orce colt de tara cu plata ramburs relatii la 0744883754 YM cotuning |
Re: neoane undercar
cele simple disp[onibile doar pe albastru si verde
|
Si dacia alba ce fel de neoane are pe ea? Nu cred ca sunt leduri.
|
Quote:
|
Mai ai cu led-uri?
Cum faci? Trimiti prin Ramburs, daca e? Stii pe cineva in Bucuresti care monteaza asa ceva si la ce bani? Thx. |
Quote:
le pot trimite oriunde vrei platesti l;a ridicare 0744883754 |
up...........
|
Dacia aia alba e din Bucuresti, si nu sunt neoane la 250 de lei, sunt ultra bright! Cele la 2.5mil sunt niste ciorbe, abia se observa noaptea!
|
Quote:
|
mai sunt tuburi cu led? m-ar interesa si pe mine 2 seturi.daca se poate un PM sau un mail la [email protected] sau tel 0740092240 andrei cat mai repede
Multumesc anticipat. |
BUna !! deci daca dacia alba are sub Neoane si nu leduri.. si se vad super tare... si puternic.. apoi cum s vad Ledurile.. despre care ziceti sa lumineaza si mai tare...
astept poze.. pls.. ca vreau sa ma conving si apoi sa hotarasc p ce mana merg.. neoane sau leduri.. msms |
bai fratilor...aratati-mi si mie care e neon si care e led puse pe masina sa se vada noaptea ,cred ca si ceilalti vor asa ceva ca sa vedem diferenta
ms mult co_tuning |
| All times are GMT +2. The time now is 12:44. |
- Copyright 2026 4Tuning