Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   nou in "zona" (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/26161-zona.html)

B94BAX 28-10-06 23:37

nou in "zona"

in primu rand sal all...unii ma stiu altzii nu....sunt mai nou in materie de oltcit..da nu m`a dezamagit pana acum chiar daca mi`a mancat cva "parale"...(live goes on)...am un TRS 94...si`l iubesc la nebunie... doar e "carabusu" meu...anyway..sa nu va aburesc prea mult.. RE ALZ!:shock:

sebaaa 28-10-06 23:45

Re: nou in "zona"

bine..dar spune-ne mai mult despre masina ta si pune poze(daca ai)
nu ne lasa asa "in ceata"

B94BAX 28-10-06 23:52

salz

3 Attachment(s)
ce pot sa zic...nu are nimic "skimbat" pa` ea....deocamdata...k`m ajea arata...la 90.000 km fazutzi(sau poa` minte ceasu) :D...apropo...capota aia albastra nu o mai are ..deci nici "axel reloadede" pa ea...nu`mi mai placea m`i se parea "da` la tara"..acum i`am pus alta capota dreapta k` aia era putzin lovita..si negru mat...(senzatzia aia de fibra) :D...altcva nik` nou...urmeaza...abia sunt la capitolu bucsaraie...caseta directzie..etc..nu`mi plac piesele "trecute"...sau afirmatzia "lasa ba ca mai merg astea"

e_Max 29-10-06 19:34

Re: salz

Quote:

Originally Posted by B94BAX (Post 602540)
ce pot sa zic...nu are nimic "skimbat" pa` ea....deocamdata...k`m ajea arata...la 90.000 km fazutzi(sau poa` minte ceasu) :D...apropo...capota aia albastra nu o mai are ..deci nici "axel reloadede" pa ea...nu`mi mai placea m`i se parea "da` la tara"..acum i`am pus alta capota dreapta k` aia era putzin lovita..si negru mat...(senzatzia aia de fibra) :D...altcva nik` nou...urmeaza...abia sunt la capitolu bucsaraie...caseta directzie..etc..nu`mi plac piesele "trecute"...sau afirmatzia "lasa ba ca mai merg astea"

asa bv bafta in continuare si bine ai venit printre noi:D

B94BAX 29-10-06 19:57

sal

ms....oricum nu mi`am propus sa ma opresc aici....statzi linistitzi..imi trebe doar timp...rabdare si bani :D...k` in rest am tot ce`mi lipseste :)))

e_Max 29-10-06 22:46

Re: sal

Quote:

Originally Posted by B94BAX (Post 603543)
ms....oricum nu mi`am propus sa ma opresc aici....statzi linistitzi..imi trebe doar timp...rabdare si bani :D...k` in rest am tot ce`mi lipseste :)))

ok bafta ca o saia nevoie

Ja_Rule 30-10-06 13:31

la prima vedere`mi place jucaria ta ... suna bine TRS `94 ... ce pot sa`ti zic ... bafta

aXelstorm 02-11-06 15:54

BAX, te asteptam la intalniri ;)

B94BAX 06-11-06 15:05

re

axel stii ca a'si veni..dar..din pacate..nu am permis...masina sa o conduca cineva nu o mai dau...ultima oara a fost un esec total.. :D..azi iar am picat..si daca va zic cum...:(( cu 21 ..sunt bata! :oops:

mihai88 06-11-06 15:09

bafta data viitoare,io am maine sala...sper sa iau.....da oricum stii ca e expirata faza cu 21 :D...toti zic asa,fara suparare

B94BAX 06-11-06 15:40

re

:rolleyes2 treaba e ca eu nu mint...ce rost ar avea?prima oara am picat cu 18 a'2'a cu 21..si asta doare ce'l mai rau..faza e k' am picat pt o prostie..cva de genu..2 raspunsuri in loc de unu...si dupa ce mi'am dat seama era prea tarziu...cand mi'a facut ala punctaju si am auzit 21..imi venea sa'mi sparg fatza..si mai e o faza..ma gandeam eu inainte de examen.."ce nasol o fi sa pici cu 21" si uite..k' m'a lovit...

:arrow: daca te'asi minti a'si castiga cva?

RESPEKT!

B94BAX 06-11-06 15:42

...inca cva... daca e sa pici...si sa pici cu 21...sa nu spui...k e exiparat treaba :)))

Ja_Rule 07-11-06 13:07

flãcãi puneti mana si invatati... important e sa luati cel putin 22 de puncte... nu`mi fac probleme de voi la traseu` ... va urez bafta

mihai88 07-11-06 21:44

ja rule imi place cum gandesti

b94bax sper ca ce am zis mai sus nu o iei ca pe un lucru rau,da numa ca toti spun asa,uite io azi am picat cu 19 puncte....asta e alti pica alti ia,oricum bafta si din nou nu o lua ca un mistou de colt de strada

salut

e_Max 08-11-06 18:06

da bax pune mana si ea si invatza si fii atent asta conteaza cel mai mult timp la sala ti se da suficient ca sa verifici raspunsirile de 2 si sa bifezi odata

All times are GMT +2. The time now is 16:43.

- Copyright 2026 4Tuning