![]() |
B-50-HDu Tico Albastru :X:X
5 Attachment(s)
Am hot in sfarsit sa-mi prezint si eu masina aici pe forum....nu prea are multe emodificari dar v-or urma....va astept cu pareri despre masina mea fie bune fie rele sunt bine primite....;)
|
Re: B-50-HDu Tico Albastru :X:X
Frumos tico...Planuri de viitor ce ai in gand?
|
Ms:D...Poi am multe ganduri cu ea.....priam data o sa am ocup de tinichigerie ca e atinsa peste tot am si cv rugina.....si pe al motor trb fcuta distributia si ce mai sunt mici chestii pe la ea.. iar dupa sa vedem cum stau cu bani.... am de gand so las mai jos si niste jante ori sa le dublez pe astea ale ei pe 12".....oricum usor usor vreau so fac sa arate cat mai bine....si pe langa ceam spus mai sus mai sunt multe idei mici sa le zic asa....cre le am in cap si intentionez sa le fac
|
3 Attachment(s)
Poze recente ;)
|
Arata binisor.Capota e colantata, sau vopsita?Imi place badboy-ul si semnalele :oops:
Sa pui si cateva poze din interior :D, se vede ceva gri in ultima poza. |
Arata bine, cred ca te-am vazut prin cartier
Bafta in continuare si sa o vedem LOW Poate si alte stopuri sau tot astea dar rosii complet! Bafta |
Quote:
|
[QUOTE=pustiu_FUG;4376206]Arata bine, cred ca te-am vazut prin cartier
Bafta in continuare si sa o vedem LOW Poate si alte stopuri sau tot astea dar rosii complet! Bafta Da si mie imi parea masina ta cunoscuta dar nu stiam de unde....:lol: Low va fi dar mai dureaza un pic ca deocamdata nu stau bine cu $ si mai am si alte chestii mici sa le fac :D Cat mai curand vor fi rosii iar mai tarziu vdem poate le schimb Bafta si tie ! Ms pt sfaturi si pareri orice este bine venit |
3 Attachment(s)
Poze cu interiorul :D
|
Imi pare rau daca te superi, dar intreriorul nu-mi place :-(. Scapa de ceasurile aditionale, volan si culoarea bordului, e prea impopotonat. Cu rabdare si foarte putini bani poti face interiorul sa arate bine.
Pentru badboy iti recomand 2 prieteni , vezi semnatura -> |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Daca schimbi bordul cu unul original, e super ok. Ceasurile de pe stalp nu arata bine in modul asta ( arata bine le pui stalp din fibra ca in poza atasata ). Volanul, daca ii dai o culoare inchisa ( negru mat ) o sa fie ok, no shiny things :D.Acum nu-mi vin in minte alte idei ... oricum, discutam :!:. P.S : Id-ul de mess : alex_kitikru . |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:34. |
- Copyright 2026 4Tuning