![]() |
VAND INCHIDERE CENTRALIZATA PILOT
VAND INCHIDERE CENTRALIZATA PILOT
Pret: 10 EURO Modalitate de contact: TELEFON Modalitate de plata: La predare Starea: Nou Garantie: Nu Oras: BUCURESTI Modalitate de livrare: Predare personala Inchidere centralizata PILOT noua. Descriere inchidere centralizata: * Model universal * Kit de instalare complet * Sistem compatibil cu alarme actionate de telecomanda Pachetul include: * 1 actuator/motoras cu 5 fire * 3 actuatori/motorase cu 2 fire * unitate centrala * cabluri de interconectare * elemente de montare * instructiuni de instalare PRET 10 EURO TELEFON 0743 128 371 |
Re: VAND INCHIDERE CENTRALIZATA PILOT
uppppppppppppppppp
|
upppppppppppppppppppp
|
35 lei?
Daca da, da-mi un mesaj pe mess, sau 0726797479 sau 0765630320 |
Nu erea greu sa dai un search pe acest forum sa stii ce hram port.
Data viitoare cand mai faci afaceri, poate si vorbesti fara sa iei peste picior, si nu faci misto, de cineva. Eu am vorbit romaneste si m-am trezit luat la misto. Urat din partea ta. Retrag cererea de cumparare. USER NESERIOS. |
Vad ca ai chef de comentarii,sa stabilim adevarul :
Ai spus ca esti interesat. Te-am sunat. Ai dat-o "cotita "ca este pentru cineva si ca ma vei suna!!!!!!!!!!!!! Am crezut ca esti serios si ai uitat sa ma suni. Te-am sunat eu din nou,ai inceput sa faci pe intelectualul ,"ca o fi ca o trosni" mi-am dat seama ca nu esti serios . |
:))
As comenta dar e de prisos. Data viitoare gandeste-te pe cine iei peste picior. Nu toti de aici is pusti, si........ foarte multi de aici, au obraz. Gandeste-te doar pe cine iei peste picior data viitoare. Obrazul conteaza mai mult. Bafta la vanzare. |
upppppppppppppppp
|
uppppppppppppp
|
uppppppppppppppp
|
upppppppppppppppp
|