![]() |
[VAND]Aduc pe comanda kit-uri de repartie Webber si Dellorto
Cum spune titulul aduc pe comanda kituri de reparatie pentru webber si dellorto orice tip de carburator turbo/aspirat.
Kit-urile sunt buget sau full. Se pot comanda toate piesele existente intr`un carburator venturi, cuie ponto, garnitur, filtre, plutitoare, jiglere, trompete, suruburi, clapete, oringuri, arcuri, absolut orice Piesele sunt de origine, vin cu factura. Contact: 0722935857 sau YM dinu_florin Pentru preturi astept mesaje cu piesele sau kit`urile care va intereseaza. |
Re: [VAND]Aduc pe comanda kit-uri de repartie Webber si Dellorto
Sus aduc si piese + Kit`uri SOLEX + multe alte carburatoare
|
fa si tu o lista de preturi...
de ex. kit reparatie complet, pt weber idf de 36 si kit reparatie pt solex 32dis |
m-ar interesa si pe mine o membrana pentru pompa de spritz pentru un Pierburg 2E daca e posibil si un pret
|
Din pacate momentan nu imi raspunde firma care aduce solex + alte carb. Deci pot oferi doar piese si kit`uri dellorto si webber momentan
|
2 Attachment(s)
pt dansu ai ceva?
preturi... |
1 Attachment(s)
Pentru Webber 32 DIR service kit`ul costa 230 lei transport inclus (kit`ul este de originie)
El contine tot ce apare in poza. Pentru comanda imi trimiti jumatate din suma in avans. In 7 zile lucratoare ajunge in romania. Pentru alte piese care nu sunt incluse in kit ma poti contacta. |
Sus cu el
|
Sus cu el !
|
Sus si valabil !
|
Salut,
Imi cer scuze pt ca iti stric threadul de vanzari insa am o intrebare pt tine: Ce au kiturile tale special de costa 230lei? Eu am cumparat de pe ebay.de kit pt 2xweber 40 si a costat 160ron inclusiv transport. Kit dcoe 40 |
Salut.
1. Daca nu vroiai sa strici ceva si erai doar curios imi adresai intrebarea pe privat. Asa ca intentia sa strici vanzare exista si nu inteleg de ce. Poate iti place sa fii "roman" 2. Kitul pe care l`ai cumparat tu este "budget" adica mai iefitin (contine doar garnituri, oring'uri, si 2 cuie ponto) 3. Kit`urile pe care le vand eu sunt ORIGINALE Webber si Dellorto lucuru certificat de factura de la furnizor. Desigur exista si kit`uri mai ieftine dar nu la fel de bine lucrate. 4. Pretul oferit colegului de forum cuprinde pretul kit`ului + transport + TVA + comisionul meu. 5. Exista kit`uri piese NOS (New Old Stock) care sunt mai ieftine dar care se gasesc mai rar a se citi OCAZIE. Rezumand nu toata lumea are cont de ebay + paypal sau card in valuta sa plateasca cumparaturile. Eu ofer un serviciu pentru care solicit un comision. Lumea poate sa caute pe internet si sa cumpere in libertate cea ce isi doreste, nu este obligata sa cumpere de la mine. |
Sus cu toate :)
|
O intrebare ce va interesa mai multa lume cu siguranta:Kit reparatie pt Dellorto DHLA40?Pret si aproximativ termen de livrare.
Multumesc. |
1 Attachment(s)
Kit reparatie DHLA 40 260 ron timp de livrare 7 zile lucratoare.
Kit`ul contine ce este in poza. Pot aduce si alte componente la comanda pentru DHLA 40 cum ar fii jiglere custom. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:07. |
- Copyright 2026 4Tuning