![]() |
Vand Lexus LFA, Carrera S
2 Attachment(s)
Vand Lexus LFA AUTOart 1/18 galben, am luat-o cu 550, mi-a venit acum o saptamana, o dau cu 400 de lei (s-a desprins un gril de sub capota si eu i-am pus putin scoci, la pretul asta il lipeste inapoi daca vrea cine il ia)
Acelasi Porsche Carrera S 1/18 220 de lei negociabil - la preturi se adauga eventual transport |
Re: Vand Lexus LFA, Carrera S
- Inca valabil?
- Da. - Care e ultimul pret? - Pai m-ar interesa sa aud oferte intai dar Lexus nu l-as da sub 400 de lei. - Merge 600 pentru amandoua? - Merge, 600 de lei + transport daca este cazul. - Altele mai ai de vanzare? - Nu, dar uite poate e un client interesat pentru astea. |
Quote:
|
momentan nu ca am macheta la servici si abia miercurea viitoare mai ajung pe acolo (sunt part time) ... dar decat sa-i fac poza, tinand cont ca nu am aparat foto si tre sa imprumut, mai repede ii pun o picatura de lipici (cum a avut si din fabrica) si e ca noua ... mi-era lene sa fac asta mai ales ca am zis ca pretul e f bun pentru o macheta abia aparuta noua si fara defecte ... nr meu e 0728182007 pt alte discutii ca la net ajung mai rar
|
doar Porsche-ul mai e, pret 220 de lei
|
Quote:
|
Da Lexusul s-a vandut si doar Porsche-ul il mai am de vanzare momentan.
|
Inca valabil pentru Porsche Carrera S
|
Inca Valabil Porsche Carrera S 997 220 lei
|
Se poate inchide, mersi
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:44. |
- Copyright 2026 4Tuning