![]() |
E36 - Nou PE aici
4 Attachment(s)
Salutare !!! Sunt proaspat proprietar al unei Pufoseni cu care sper sa ma inteleg bine :-P
Este un 320 benzina din 1995 cu ceva km la bord dar inca se comporta exemplar |
Re: Nou PE aici
Quote:
parerea mea de ''cunoscator'' e ca i-ar trebui o suspensie sport! sau macar arcuri! cam cocotata!! |
I-mi place !
Ai grija la pufosenie , ca in stadiul asta inghite multi bani ! +1 Subscriu la postul lui Tex-ul : gadila pufosenia putin la burta ! Voie buna ! |
inainte de toate eu zic ca semnalele alea o strica...
ceva oem smoked ar veni de minune |
E frumoasă,da ce jante ai pe ea pānă la urma ? alea din prima poza sau alea din celelalte poze ?
|
Pai am cumparat masina cu jantele de M .......dupa care le-am schimbat cu Rondell 58 pe 17
intradevar semnalele erau oribile si au fost inlocuite cu unele fumuri :D |
Quote:
in viitorul apropiat va veni si o suspensie :D Incet incet ......... |
Nenea, e "iem" :D ? Arata foarte bina masina...imi place culoarea MAXIM, ca doar am avut si eu asa ceva :oops:.Sa o conduci multi km fara incidente.
|
daca tot ai intrat in posesia unui E36 (foarte frumos de altfel) , poate esti interesat de ce se petrece aici : https://forum.4tuning.ro/643-masina-m...36-2011-a.html . . . .
|
Quote:
Tocmai ptr acest eveniment am si postat :D Astept cu nerabdare.... si ptr mine nu conteaza unde se va face si cand oricum e o premiera sa merg pe Transfagarasan |
atunci dai cu subsemnatul pe lista .
Bafta ! |
Re: E36 - Nou PE aici
Frumoasa si ingrijita masina!Vad ca masina in prima poza are jantele de M,nu-mi spune ca le-ai dat pe cele din celelalte poze?
|
nu vad nici un rau daca a facut acest lucru :D .
|
Quote:
A nu se intelege gresit,eu nu il judec pe proprietar,a fost doar o parere personala! Multa bafta cu masina! |
Verdeee:X... Felicitari si fara evenimente neplacute!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:07. |
- Copyright 2026 4Tuning