![]() |
pareri despre BMW 850I E31
IN AFARA DE ASIGURARE,CONSUM SI IMPOZIT!:shock::shock:
DESPRE MASINA IN GENERAL!!! |
Re: pareri despre BMW 850I E31
afonilor!:-)
|
ce pareri poti avea despre o masina pe care nici nu ai vazut-o vreodata? dar sa mai fi si avut de-a face cu ea?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
In rest...masina este senzatie atata timp cat merge in parametrii. |
deci...mai bine iti iei ferrari :shock:
|
Ii dau dreptate lui GTA toate's forjate,ca mai toate bmw-urile de altfel.Nu cred ca vei gasi masina asta la vreun pasionat ce a ingrijit-o ca la carte sau daca e costa o mica avere.Probleme cu racirea n-am vazut sa aiba,insa intr-adevar la electronica e ohaa.Are vreo 4 calculatoare.Motorul este ultra rezistent fiind montat si pe mclaren f1.Eu l-am vazut stand in ploi,cu zapada pe el,chiar si scufundat in apa la un moment dat,ca dupa un an de stat sa se puna apa in radiator si sa o ia la cheie fara rateuri.Masina asta nu cedeaza prea usor.Am vazut-o in chinuri,i-ai dat cheie si-ai plecat.De tras...pun pariu ca vei gasi adrenalina de care ai nevoie.Principalul minus pe care multi il vad plus este ca-s rare si daca ti-a picat ceva de pe la el va trebui sa iei doar piese noi.De exemplu....s-a spart parbrizu...e cam nasol.Pacat ca nu apreciaza lumea asa cum merita acest exemplar al marcii BMW.Multi nici nu stiu cum arata sau nici macar n-au auzit ca exista asa ceva.Daca-i scoti emblemele le dai alarma:D
|
Quote:
|
Pe mclaren a fost montat s70/2 care a avut ca baza m70,intr-adevar m-am exprimat mult gresit.
|
Quote:
|
De problema cu racirea am auzit si eu... Pistoanele de la parbriz se racesc mai prost... N-am avut deci nu-ti spun din experienta...
Din punctul meu de vedere , pacat ca 850 are cutie automata... Ideal in schimb daca lasi cutia automata ar fi sa-i pui si 1-2 turbine... Lejer ajunge in 500 de cai fiind un v12... |
Tare asta!
Quote:
|
este rau cu piesele ca se gasesc f rar si la preturi ridicate chiar daca sunt SH...la electronica este dificil si greu de rezolvat mai ales daca o sa fie vreodata probleme cu debitmetrele si cu acceleratia electronica....cutia de obicei nu mai lucreaza bine modulele S si E.....perdeluta electrica sigur nu o gasesti sa mearga si este imposibil de gasit SH sau de refacut....
preturi Bmw = spalator far 56 e,semnalizare 121 e, rama de la schimbator in caz ca este automat 118 e....multe piese foarte scumpe si care nu se gasesc decat noi.......... bafta.......... |
| All times are GMT +2. The time now is 21:09. |
- Copyright 2026 4Tuning