Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   RENAULT MEGANE 2 CC (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/260787-renault-megane-2-cc.html)

iany 26-05-11 13:46

RENAULT MEGANE 2 CC

5 Attachment(s)
SALUTARE SUNT POSESORUL UNUI MEGANE CC SA INCEP SA ZIC CATE CEVA DESPRE EL;
ESTE DIN 2005
MOTOR 2.0 BENZINA 136 CP CAM GREU CU CONSUMUL PT CA MAI AM OCTAVIA 2 DIESEL SI E CAM DIFERENTA DAR ASTA ESTE ,MASINA A SUFERIT UN FACELIFT SI ACUM MI-A VENIT KIT RS SI MA GANDEAM SA II SCHIMB CULOAREA PT CA ASTA NU PREA IMI PLACE ASTEPT PARERI.
si as cam vrea sa o fac galbena ca asta.

iany 26-05-11 13:49

Re: RENAULT MEGANE 2 CC

3 Attachment(s)
si kit de rs

Catalyn 26-05-11 16:50

Bara fata e ok, nu stiu cum vei potrivii bara de spate mai ales ca RS-ul e hatchbag si CC-ul are o ciudatenie de bara

mateiush 26-05-11 18:58

Superba masina ! Multi km fara incidente !
Cat despre spoilere/vopsea...spoilerele sunt super ok,cat despre vopsea..hmm galben nu da bine,te sfatuiesc -> gri sobolan/visiniu metalizat :)si scoasa antena ...e oribila :
Multa bafta !

nonic 26-05-11 19:25

Foarte frumoasa, imi place kitul de RS ;)
Eu zic ca are o culoare misto dar daca tu vrei poti sa o faci galbena eventual inceara vopseaua de pe RS ;).

Multi km fara incidente!

iany 27-05-11 09:11

kit de rs e special de megane cc nu e spoilarul de bicorp iar la culoare ma mai gandesc sa vad .

sequention_cielo 27-05-11 19:58

Frumoasa masina :-P si sincer cred ca ar arata bine pe galben, acuma depinde si de interior , pune te rog poza si cu interiorul sa vad care tip este :-)

Eugen_TL 28-05-11 01:08

1 De unde ai luat kitul?
2 Daca vrei sa sara in ochi si sa iasa din banal, cea galbena mie imi place f mult dar sa nu uiti ca are si niste jante pe masura + suspensie. Eu in locul tau as lasa culoarea asta, as pune o suspensie si niste jante mai deosebite!
3 Bravo pana acum :D
4 Daca intradevar vrei o vopsea deosebita, pune galbenul de pe rs, pe cabrio n-ai sa vezi asa ceva :D

redspider 29-05-11 16:57

frumoasa masina, cc-ul imi place cel mai mult din seria de Megane 2.
Mie unu imi place galbenul ala, pare ceva mai deosebit, dar cum s-a mai zis merita si o suspensie mai buna si niste jante mai frumoase.
Spor la modificari.

iulianr26 29-05-11 23:41

Super proiectul. Sunt curios ce iese:)

ovidiu89 29-05-11 23:59

Foarte buna alegerea cu kitul de RS. Cred ca o sa fie primul CC cu acest chit. Bafta cu masina!

axealex 30-05-11 19:27

misto masina,culoarea este foarte tare,bafta cu proiectul !

iany 31-05-11 09:26

pana la urma o vopsesc aceasi culoare pt ca la ea am mai vopsit usa dreapta si aripa spate fusese atinsa si a iesit alta nuanta si am inteles culoarea asta nu o sa iasa niciodata la aceasi nuanta si am hotarat sa o vopsesc aceasi culoarea vroiam sa ii schimb culoarea dar sunt prea multi bani si asa kit-ul ma cam dus ceva si vopsitul acum cam multicel mai trebuie sa schimb si jantele si suspensia eu zic sa o vopsesc la fel. :))

iany 31-05-11 09:37

3 Attachment(s)
cateva poze :))

Eugen_TL 31-05-11 19:20

Imi raspunzi si mie de unde ai luat kitul sau e secret? :D si la ce bani

All times are GMT +2. The time now is 02:16.

- Copyright 2025 4Tuning