![]() |
Audi 80 B4 Aranjat
18 Attachment(s)
Va salut.
Asta este masina care ma scos din criza. Este un B4 1.9 TDI 90 Cp 1Z (consuma de ma enerveaza cateodata). Am luat-o simpla , am aranjat-o putin si a iesit un Butoi frumusel. Mai are nevoie de o vopsea integrala , o bara de fata de Competition si poate un interior de piele. |
Re: Audi 80 B4 Aranjat
Arata impecabil. N-ai ce sa-i reprosezi :D. Dar cat consuma de zici ca e enervant?
|
E benzina. :D
|
Daca omu zice ca-i TDI...si toba e de diesel. Am tot un 1.9 tdi 1z si in oras ia 6/6.5. In afara cel mai putin a scos 5.3 :D
|
Nu exista tdi pe benzina? :shock:
|
Quote:
foarte faina masina si cu gust..jentile cred ca le-ai luat de la un prieten de-al meu. alea cu buza. |
Intelesesem de la xtremer ca n-are cum sa fie benzina, ca e tdi.. :D
Cel mai bine e sa ne spuna proprietarul ce e, si cat consuma de a mentionat ca ii consuma mult :D |
bestiala. jantele albe cu buza ce model sunt?
|
In primul rand Multumesc.
Hai sa va spun cu consumul , este enervant de mic , eu am trecut de la Mercedes S-Class cu motor de 3500 Turbo-Diesel care avea consum de 20% in oras , la Passat 4Motion 131 CP plus CIP de 30 CP cu consum de 15% in oras , la B4 cu consum de 6% in oras si 4% pe autostrada afara din tara (in permiteam sa plec din tara cu B4-le). Este un motor Diesel de 90 de Cai Putere. TDI - Turbo Diesel Injection. Jantele le`am luat de la cineva din tara , nu mai stiu orasul exact. Sunt Brock B6 7.5J fata si 9J spate , ET 25 fata ET 15 spate. 4x108. Deci sunt foarte bune pt masina asta pt ca nu trebuie sa folosesc distantiere , doar inele de centrare. Poate va`ti intrebat de ce apar atatea modele de jante pe masina , eu ma ocup cu jante si de aceea a avut parte de atatea modele pe masina. De la 15` pana la 18` |
Quote:
jantele din prima poza le mai ai? :D |
sti cumva daca pe motorul asta, e 1Z nu? se poate face o resoftare ceva,chip ?
|
4% in afara? :O cati kilometri are?
|
BN-01-WSO - Da , mai am jantele alea , sunt de vanzare.
Sunt pe 16` Originale de B4 Competition , ET 37 , 7J fara nici un fel de defect. Cu anvelope 205 50 16` toate 4 la fel , de vara. Sunt la jumate. iti pun si niste poze. fritzye - Da , se pot face cate ceva , dar am inteles de la niste baieti care si`au facut , ca nu e cine stie ce. Intra pe Forumul de la Audi si citeste sa vezi. Xtremer - Am cumparat`o la 173 000 de Km din germania , de un Colonel de armata iesit la pensie , a cumparat`o de noua , service`ul doar la Audi , am cartea Service la ea. Isi luase un Audi ALLROAD NOU si avea doar un garaj , si mi`a zis ca nu vroia sa o vanda dar nu avea unde sa o tina. M`a dus la reprezentanta Audi sa imi schimbe un bec pe spate de frana , ca era ars , si nu ma lasat sa plec pana nu l`am schimbat. In momentul de fata are 232 000 Km. Timisoara - Koln = 1500 de Km , un plin pana in gat la B4 are 68 litri. Am ajuns la Koln pe rezerva , am consumat 60 de litri. 2 persoane in masina , mers normal 100-130. Legal. |
Sigur nu te impingea cineva? :D 4% e incredibil. S-o stapanesti sanatos. Arata superb :love:
|
simplu,eficient si foarte frumos
un butoias deosebit |
| All times are GMT +2. The time now is 09:50. |
- Copyright 2026 4Tuning