![]() |
Motoare
1 Attachment(s)
Pt cine nu e familiarizat cu firmele cele mai cunoscute.
|
:lol: :lol: :lol: frumos filmuletul :lol: :lol: :lol:
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa despre asta era vb???
yo credeam ca e vb de ceva serios :DD da e misto rau asta il am si yo dar se vede mai prost hehe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
:lol: :lol: pai nai vazut de spre cei vorba imita sunetul la motociclete :lol: ya-ma-haaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol:
|
da da
stiam filmuletu dar nu ma gandeam ca e vb de asta |
:lol: :lol: :lol: da ii tare filmu imi place mult :lol: :lol:
|
4 Attachment(s)
How about this ? :twisted: :twisted: :twisted:
|
Heh, frumos vmaxul albastru cu nos pe el.....am un amic care a avut in state asa ceva....dar a trebuit modificata transmisia de la cardan pe lant.....la bmw-ul de jos...hmmm, mai bine NU....bmw ar tebui sa se opreasca la ce stiu ei mai bine....fiabilitate...asta la motoare, ca nu au alt atu tehnic din pacate....
|
2 Attachment(s)
...
|
mama fireburn sa numi spui cati plac motoarele astea?? :lol: :lol:
|
Hais :shock: eu prefer fotoliul acasa, in fata televizorului...
|
:lol: :lol: :lol: loool sha mie unul nu suport motoarele astea :lol:
|
Scuzati ca ma bag in seama, da' vroiam sa va spun despre un film cu motoare :) L-am vazut vineri seara. Torque... Super tare, insa n-am vazut Biker boys.
|
Am gasit si eu Torque pe undeva dar ma chinui mult sa-l downloadez, are ala tzeava proasta... chiar vroiam sa intreb p-aici cum e, ca am vazut cateva secvente si mi s-a parut misto.
|
:lol: :lol: :lol: ce naiba sunt singurula care a vazut biker boyz??!!!? :roll: gabi ii tare filmul :lol: :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:47. |
- Copyright 2026 4Tuning