![]() |
Opel Astra G Bertone 2.0T
10 Attachment(s)
Pret:6,200 EUR (Brut)
pret negociabil Tip:Coupe Fabricatie:2001 Rulaj:108,200 km Transmisie:manuala Putere:192 CP (141 kW) Cilindree:1998 cm³ Combustibil:benzina Culoare:verde Numar de usi:2/3 Dotari: ABS, geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat, jante aliaj, controlul tractiunii, inchidere centralizata, airbag, radio/CD, servo directie, imobilizator, xenon, pilot automat, ESP, proiectoare ceata, comenzi volan, suspensie reglabila, geamuri colorate Informatii suplimentare: fara accident, carte service Descrierea vehiculului: Carte de service la zi, distributia facuta la 80.000 la opel gold platin. Suspensie sport reglabila noua cumparata din germania montata in FEBRUARIE 2011 (ofer cutia originala + suspensia originala arcuri+amortizoare originale), 4 cauciucuri noi de vara montate in luna MAI 2011 + cauciucuri de iarna 4buc dunlop sp winter m3, BOV Bailey dual piston + furtune siliconice. Placute noi schimbate + ulei+filtre din 5000 in 5000 de km. Masina impecabila. Nici un element de caroserie schimbat, tot original. etc. Tel. 0767.113.430 |
Re: Opel Astra G bertone turbo (doar pt pasionati)
1 Attachment(s)
Flanse noi de amortizoare fata SACHS montate cand am pus suspensia noua
Pivoti fata noi Lemforder + capete de bara Uleiul cat masina a fost la mine l-am schimbat de 2 ori in 6 luni, ulei Mobil 1 Detailing interior toata tapiteria spalata si curatata, in fiecare luna o dau cu ceara pt protectie Turtle WAX. Toba inox ovala finala Pretul acopera cat am dat pe masina + investitiile facute in ea. Pretul este negociabil pentru cei interesati ! Daca este cineva interesat cu adevarat astept telefon. 0767.113.430 |
Re: Opel Astra G Bertone 2.0T
up... anuntul este valabil
6000E + faruri depo noi montate luna asta cu lupe + folie llumar autorizata garantie 7 ani, toata masina + ulei + filtru ulei + bujii iridium denso montate luna asta. |
|
|
Quote:
|
up...
Pret nou: 5990E Pentru cei care sunt interesati de aceasta masina sunt dispus sa negociez pretul. Astept ofertele voastre la telefon sau mesaj privat aici pe forum ! Tin foarte mult la masina asta si vreau sa ajunga pe mana unui pasionat. Cateva investitii facute recent ultimele: - Faruri Depo noi cu lupe modelul cum s-a montat de fabrica - 700 ron - pivoti , bielete de directie , bielete antiruliu toate Lemforder- 600 ron - bujii Denso Iridium - 220 ron - geometria rotilor dupa montajele de mai sus - 100 ron am bon fiscal - folie llumar toata masina + certificat de garantie 7 ani - 450 ron - etc. |
Scenic 2 ? Am anuntul postat ... . Astra Bertone are comp de bord ?
|
O masina care m-a impresionat la felul cum arata si intretinere.
Un mare up de la mine!!! |
up...
5500 E pret cu tot ce are pe ea sau... Cine o vrea si nu are bani destui , se vinde la 5000 E , fara urmatoarele: fara cauciucurile noi montate in luna MAI 2011 fara bov-ul Bailey fara traseu bov fara 2 gume de rezerva fara suspensia originala In felul asta imi mai recuperez din bani. |
O Vectra C vrei pe ea? Si vedem noi cum ne intelegem la diferenta.
|
Quote:
Este doar o parere personala si proprie nu o lua in nume de rau dar nu sunt fan pentru acest motor. Spor la vanzare si tie... am vazut topicul tau cu ea. |
s-a vandut, se poate inchide. multumesc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:27. |
- Copyright 2026 4Tuning