![]() |
Opriti hranirea Italiei cu carnea cailor nostri salbatici
S-a decis creearea acestei petitii in urma ultimelor stiri aparute la programele de televiziune, conform carora caii salbatici din Delta Dunarii sunt torturati, schingiuiti, iar apoi trimisi in abatoare spre a deveni mancare pentru italieni. In urma documentarii, s-a descoperit ca printre caii salbatici aflati in Delta Dunarii s-ar afla si MUSTANGUL, o rasa pe cale de disparitie in zilele noastre, apreciat in trecut de indienii nord-americani, si apreciati astazi pentru inteligenta si calitatile deosebite pe care le au, spre deosebire de confratii lor din alte rase. Opriti torturarea acestor animale. Sunt si ele fiinte vii! Suntem chiar atat de nemilosi fata de aceste fiinte extraordinare? Vom continua macelarirea acestor cabaline pana vom ramane fara ele? Deja au disparut o serie de animale fascinante din fauna Romaniei si multi dintre noi nu le-am mai putut niciodata vedea, asemeni celebrului zimbru, dropiei sau focii de Marea Neagra s.a.m.d. Luptam pentru caii salbatici, luptam pentru viitorul faunei romanesti! SEMNEAZA PETITIA |
Re: Opriti hranirea Italiei cu carnea cailor nostri salbatici
Semnat şi validat!
LE: Tru' ceea ce zice mihai88 mai jos... Oare, se rezolvă ceva cu petiţia? Am semnat multe petiţii "la viaţa mea", dar cam atāt...īn sensul că n-am auzit că, datorită unei petiţii semnale online s-a rezolvat ceva! |
semnat
numai ca petitia asta o sa fie ca alte 13 miiii de petitii ...adica inutila de ce? pentru ca romanu e ignorant mai pe romaneste,il doare in cwr de caii din delta eu unu sper sa terminam sa ne mai vindem tara,pt ca oricat am injura "romania", aici ne-am nascut |
Semnatura dumneavoastra a fost inregistrata cu succes!
Va multumim! Si eu sper sa se rezolve ceva cu petitiile astea. A mai fost una de curand cu abuzul animalelor de companie in adaposturi. Nu am mai auzit nimic de finalizarea ei ... |
Semnat .. Sa speram ca se va rezolva ceva :cry:
|
Semnat si Validat
|
Checked !
|
Quote:
|
done.
|
Va multumim! |
Va multumim! |
Am semnat si eu, sper sa fie de folos cu ceva.
|
Va multumim! |
Va multumim! |
Va multumim! |
| All times are GMT +2. The time now is 13:11. |
- Copyright 2026 4Tuning