![]() |
Sa il credem ?
Quote:
unde intreaba de : Quote:
Quote:
Stage 1 Join Date: Nov 2005 Oras: Spain Age: 19" Cat de credibil vi se pare ? :D :D Prin acest topic vreau sa vorbeasca si un admin cu el in vederea topicului. |
Re: Sa il credem ?
clar , are si un m6 ... tot din 99 :):):):):)
|
eu il cred pe baiat si il mai cred ca are si un M8 . voi ce zice`ti de parerea mea ? hahahhaah
|
eu il cred pe baiat si il mai cred ca are si un M8 . voi ce zice`ti de parerea mea ? hahahhaah
|
scuze de dublura .. fara intentie am postat asa
|
wtc nu ai avut succes cu thread`u asta :)
|
daca are poze...de ce nu..si film cu el la volan..si cu actele in mana...si permisu la retrovizoare :lol: :lol: :oops:
|
Eu personal nu il cred. 3 zile ii erau de ajuns sa faca 2 ,3 poze.
|
eh..crede-ma eu am masina persoanala in fata blocului..dar si asa au durat 2 zile..sa fac niste poze si un film unui posibil client, pt k nu am avut timp..sau alte probleme...desi era interesul meu...s-o vand, dk era pt un forum..poate nici nu ma deranjam asa tare..dk aveam treaba....:wink:
|
:) wtc si eu cu masinile in fatza ushii si nu am o poza de la nici unu .. deci nimeni nu o sa fac o poza tocmai pt. tine :) fii mai realist .. da stii ca eu oricum te sustin :))
|
Quote:
|
vezi..sa-i verifici si seria sasiu/motor, acte..tot..tot...la sangeeee :lol::lol:
|
wtc ce pazesti ? unde`s pozele lu` domnu ? noua nu ni le pui ? :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:08. |
- Copyright 2026 4Tuning