![]() |
salut
Credeti ca am vreo sansa sa omologhez jante pe 15 pe al meu opel astra f ?! eu normal am pe 13 ... dar ma gandesc ca vine iarna se pun pe verificat anvelope si mi-o fur grav .... Pe cele de 13 nu le mai pot pune ca pe spate nu`mi mai incap mi-am pus discuri si aia e ... si nush ce sa fac sa fie bine :-S.
Astept sfaturi sau daca stie careva pe cineva pe la rar :D ( " cinstesc " ) :D |
Re: salut
Quote:
|
nu vreau sa creez discutii aiurea ,dar este posibil....
|
prima reactie a celor de la RAR este sa-ti ceara o hartie de la producator (repr. opel) care sa ateste faptul ca este ok sa pui 15 pe masina ta.
daca faci rost de asa ceva, te-ai scos usor |
Quote:
|
Mergi la reprezentanta si ceri un document cu toate dimensiunile permise pe Astra F.
Apoi cu acesta mergi la RAR sa iti treaca in carte si in talon. O sa fie trecut la observatii si in talon. Dimensiunile permise pe 15 sunt 195/55/15 ! Pe GSi sunt admise si 205/50/15. Bafta. |
Quote:
|
Se iau tabalagii dupa mine daca am jante de 16'', pe F-ul meu 1.6 SZR ? Am talon nou, din ala in care nu e scris dimensiunile la jante.
|
N-o scrie in talon dar in cartea masinii da, si daca sunt cu adevarat marlani afla....
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:56. |
- Copyright 2026 4Tuning