![]() |
ulei motor
care este cel mai indicat tip de ulei pt motor la un opel astra de 2.0 dti(diesel)cu 150000 km.masina e luata din germania si ultimul schimb a fost facut cu 5w-30??????????ma gandeam sa-i pun castrol slx long life 3 5w-30!!!(e 7-800.000 roli litru).ce parere aveti?daca veti sugestii va rog argumentati!!!!multumesc
|
Re: ulei motor
Salut!cel mai indicat este sa ramai cu 5w30 ulei syntetic dar daca masina a inceput sa pape ulei ii pui mai vascos de ex 10W producatorul ramane la aprecierea ta,sfatu meu e sa mergi p aral.bafta!
|
best deal
castrol magnatec gtd 5w 40 bidon de 5litri + inka un 1litru pret aprox 40ron/litru, intra cu filtru cu tot 5.5 litri filtru 35ron mann se skimba la 10 mii de km bafta ash aam io shi sunt f multumit |
Eu pun de cand am loato CASTROL 10W30 si merge bine nu pap ulei si se aude super
|
eu iti recomand ARAL....5w40. Eu super multumit ;)
|
iti pot aduce ulei si flitre..orice ulei..pret importator
https://forum.4tuning.ro/326-zona-tehnica-opel/48779-vand-piese-opel-ulei-motor.html [email protected] |
Quote:
SI eu am un opel adus tot din Germania..Iti recomand sa faci ca mine...Baga ce s-a bagat pana acum (5w - 30 si aceeasi firma )...e cel mai indicat....iar daca iti papa ulei...ai probleme... |
| All times are GMT +2. The time now is 15:12. |
- Copyright 2026 4Tuning