![]() |
Opel Astra
- Pret pana la : 4000 EU
- An fabricatie de la : 2001 - 5 Usi - Capacitate cilindrica pana la : 1600 cc - Inmatriculat RO Postati sau trimiteti PM cu oferte si/sau cu datele dvs de contact pt a putea lua legatura. |
Re: Opel Astra
Neaparat 5 usi?
|
Nu neaparat,sunt deschis tuturor ofertelor ,dar in principiu caut ceva in 4/5 usi.
Multumesc de intrebare ! |
Ofer un Astra in 3 usi modificat, motor 1.6 benzina, are a/c,geamuri si oglinzi electrice, computer de bord cu autonomie si consum instant, antifurt, scaune recaro, reglare pe inaltime si lombar la ambele scaune pe fata, cateva airbag-uri si altele mai marunte care nu-mi vin acum in minte. E inmatriculat RO, fabricat in 2001, 160000 km parcursi, pretul fiind de 3500 EUR. Gasesti imagini in threadurile mele.
|
Multumesc de oferta,masina arata foarte bine,dar nu ma grabesc astept si oferte in 4/5 usi.
|
daca nu te-a convins a lui antilles....dar poate poate
tot un coupe din 2003(luna a 8-a)un 1,7dti 16v...taxe mici,motor economic stare foarte buna etc etc...mai multe detalii la semnatura |
Ca si a lui Antilles si a ta arata foarte bine,dar cum am spus si mai sus prioritate au cele in 4/5 usi ,benzinarele(motor intre 1,2 si 1,6),dar nici cele de 1.7 nu sunt excluse.
Iti multumesc pentru oferta, sper sa apara si oferte care se incadreaza in ceea ce "caut". |
Salut!
Astra G Hatchback 5 usi, 1.6 16v 2002 - ABS -AER CONDITIONAT - 4 X AIRBAG - - SERVO DIRECTIE -COMENZI PE VOLAN -VOLAN REGLABIL -SCAUN REGLABIL SI PE INALTIME -MP3 SONY XPLOD A250 -SISTEM AUDIO 4BOXE+4TWEETERE+SUBWOOFER -GEAMURI ELECTRICE FATA -OGLINZI ELECTRICE SI INCALZITE -INCHIDERE CENTRALIZATA -2 CHEI CU TELECOMANDA -TAPITERIE IN 2 CULORI (GRI+NEGRU) -INSERTII MAHON -PROIECTOARE CEATA etc... LA 108.000KM au fost schimbate urmatoarele: -ULEI MOBIL 1 -FILTRE:ULEI, BENZINA, AER, POLEN (GM) -PLACUTE FRANA -BUJII BERU -KIT COMPLET DISTRIBUTIE (CUREA+3 ROLE+ POMPA APA + CUREA ALTERNATOR) -BATERIE NOUA! https://forum.4tuning.ro/500-anunturi...6v-2002-a.html Daca esti interesat poti sa ma suni la 0761223527 sau YM just_razvanutzu89 pentru a discuta detaliile! |
@ Razvan - Ti-am raspuns la PM,scuze pentru intarziere. Multumesc!
Astept sa vad si alte oferte ! |
Still looking...
|
Se iau in considerare si variantele diesel pana la 1.7.
Up! |
UP !
8) |
......
|
|
Multumesc de oferta !
Vezi PM. |