Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica BMW (https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw.html)
-   -   probleme si nelamuririiiii (https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw/259273-probleme-nelamuririiiii.html)

lucian gabriel 17-05-11 22:51

probleme si nelamuririiiii

ma poate ajuta cineva diferentialul de m3 e 36 ce raport are si daca se potriveste pe 320 e36 din 93 multumesc astept parerii

the_rifle 17-05-11 23:03

Re: probleme si nelamuririiiii

3,15 si 3,23 ... O sa-ti traga masina ca un penis dupa aia ca n-ai fortza pe motor...

Daca vrei poti sa-l desfaci si sa-i pui pinionul de atac si coroana de pe diferentialul tau open de 3,45...
De fapt sa ti-l desfaca unu' care se pricepe altfel nu-i mai dai de cap... Ori coroana si satelitii se schimba ori coroana si pinionul de atac... Nu mai stiu exact... Userul JustinCase stie mai bine ca si el vrea sa-si faca la fel... Vorbeste cu el...

sprinter 17-05-11 23:24

nu merge de la carcasa mica la carcasa mare coroana & pinionul difera diametrul total

the_rifle 18-05-11 01:42

Asa e si ce-i cu asta... ? Exista si blocant cu carcasa mica si open cu carcasa mare... Am zis eu sa schimbe de pe carcasa mare pe carcasa mica sau invers ???? De unde stii ce diferentaial are el pe masina ? Si daca are carcasa mica nu poate sa cumpere coroana de carcasa mare daca vrea sa modifice un blocant cu carcasa mare ? Nu vad unde este problema...

sprinter 18-05-11 08:43

Quote:

Originally Posted by the_rifle (Post 4332822)
Asa e si ce-i cu asta... ? Exista si blocant cu carcasa mica si open cu carcasa mare... Am zis eu sa schimbe de pe carcasa mare pe carcasa mica sau invers ???? De unde stii ce diferentaial are el pe masina ? Si daca are carcasa mica nu poate sa cumpere coroana de carcasa mare daca vrea sa modifice un blocant cu carcasa mare ? Nu vad unde este problema...

2.0 are de fabrica carcasa mica, dupa creieru tau schimba satelitii din diferential ca sa aibe alt raport.... e clar, sti si tu cu ce se mananca un diferential, ah sa nu uit... tu esti ala care spargea motoare si diferentiale :)))))))

the_rifle 18-05-11 12:31

Si de unde stii ca e cel de fabrica ?
Esti pilaf.
Ai carnet ?

lucian gabriel 19-05-11 12:45

ms oricum am grup blocant 3.45 carcasa mica dar am rupt 4 pana acum m-am saturat de blocant cu carcasa mica vreu alceva

JustinCase 21-05-11 00:16

cu 2.0 ai reusit sa spargi 4 diferentiale? in ce conditii?

the_rifle 21-05-11 00:26

Noaptea pe fulgeratura ...
Ai inceput si tu sa ai intrebari stupide...
Sunt molipsitoare rau forumurile astea...

sprinter 21-05-11 03:49

Quote:

Originally Posted by JustinCase (Post 4340282)
cu 2.0 ai reusit sa spargi 4 diferentiale? in ce conditii?

Probabil ca in conditii de dat in p^%#a si distractie... ce ti se pare asa ciudat? am spart 3.15 carcasa mare cu 2.0 in 2 saptamani..

All times are GMT +2. The time now is 15:42.

- Copyright 2026 4Tuning