![]() |
Achizitie Auto ( Buget 2000 Euro)
Buna seara , si bine v-am gasit . Va cer sfatul pentru ca sunt cam in dubi ... doresc sa cumpar o masina mai este foarte putin timp pana cand fac varsta si chiar daca o cumpar dinainte nu este nici o problema . As fii interesat de o masina DIESEL sau BENZINA ( Consum cat mai mic ) dar stiti vorba tziganului vrei sa si "fuga" sa si consume putin ... stiu ca nu se poate .. consumul ideal pe benzina ar fii undeva la 9-10 in oras iar la motorina nu este o problema . La Diesel ma gandisem la un Audi A3 1.9TDI de 90hp si un VW Passat 1.9tdi iar pe benzina nu am idei deloc . Bugetul ar fii cam 2000 euro + putin peste . Astept pareri , si bineinteles si alte recomandari , multumesc o seara buna .
|
Re: Achizitie Auto ( Buget 2000 Euro)
uite la semnatura .....2500 ultimul , dar ultimul pret , poate iti place, consumul se incadreaza in ce ai zis tu 8 in oras si 6 afara , bafta
|
Am zis ca vreau sfaturi , nu neaparat sa cumpar acum masina . Masina ta arata impecabil si bafta la vanzare dar nu imi place este mult prea mica .
|
nu stiu unde o sa gasesti tu audi a3 tdi sau passat tdi cu 2000 euro.... :lol:
|
Mentionez nu inmatriculate RO inmatriculate Bulgaria !
|
o vectra b de prin 97.cred ca o gasesti si inscrisa la banii astia:D
|
Ma gandisem la asta , dar am auzit ca se conduce super prost !
|
daca vectra b 2.0 dti se conduce prost eu ma fac popa...;)
|
Asta am inteles de la mi multi care au avut si inca au , ciq este directia proasta + nu are stabilitate .
|
Quote:
daca nu au grija de ele e posibil...eu am prieteni care au opel vectra B 1.6 16v 1.8..am avut ocazia sa le conduc....si mi s-a dovedit contrarul celor spuse de prietenii tai...le-am condus si pe ploaie si pe zapada si pe uscat..si incet si mai sportiv.... eu unu luna viitoare o sa plec sa imi cumpar opel vectra B;)..mult succes la gasit |
Quote:
cel mai bine roaga pe cineva care are sa te lase sa dai si tu o tura! :D |
eu iti spun pe proprie experienta..si-a luat varul meu vectra 2.0 cdti hatchback, an 2001..full full inafara de piele si navigatie...la 3600 de euro..de la primul proprietar..si l-a luat din brasov..eu am fost cu el sa o ia ca inca nu avea permis..si am mai condus-o inca vreo 2 luni pana a reusit sa il i-a..vreau sa spun ca trage motorul ala de 2.0 ..de rupe..si directie..si comfort si tot ce vrei are..asta sa fie si motorul in mintile lui..
|
Ar fii si masina asta o obtzine , dar consumul care este ?
|
la 2.0 dti ai 8 in oras:D si 101 cai. la 2.0 benzina ai tu 140 cai, insa iti ia 12 in oras. acum motoarele mai mici pe benzina nu o sa niciunul sub 9 urban, chiar daca e sa fie si 1.6!!
|
eu la opel astra 1.6 nu pot scoate in oras mai putin de 10..si asta mers normal..cred ca daca ma dau la ea ajung la 11
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:15. |
- Copyright 2026 4Tuning