![]() |
Tico - VN 04 RAB
10 Attachment(s)
fabricatie 1997 pret achizitie 30 milioane dar nefunctionala . dupa ce a primit multe piese noi(capuri planetare stanga - dreapta , distributie , pompa apa , pompa benzina , bascula cu pivot stanga fata , carburator , bujii , fise , bobina inductie , capac delc , electromotor , filtru aer si 2 filtre benzina , curatat rezervor , cd player si boxe ) , o revizie si o asigurare a inceput sa-si plimbe roatele din nou prin focsani .
|
re: Tico - VN 04 RAB
Bine ai venit. Multi km fara incidente.
Exterior nu arata asa rau. |
Frumoasa buburuza..Dar totusi ce prob are de spui ca e nefunctionala?
|
daca citeai mai bine vedeai ca am cumparat-o nefunctionala , dar dupa ce am montat piesele respective si-a revenit . care ma poate ajuta si pe mine cu niste jante ?
|
Salut!La multi km!!!Vad ca inatai ai pus-o pe piceoare bine.Ce intentionezi sa-i mai faci?
|
jante si o revopsire
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
ce spuneti de comanda mea de jante ? deabia astept sa le primesc ..... , sa vad ce fac de caucioace ca am cam falit ......
|
Jantele astea arata foarte bine pe Tico. Acum iti trebuie anvelope cu talon mic care sunt destul de scumpe. Oricum masina arata bine si o sa fie si mai frumoasa cu jantele noi.
|
Abea astept sa o vad prin oras cu jantele montate:D
|
10 Attachment(s)
poze noi dupa o mica schimbare la fata :D . inca mai astept jantele ........:cry:
|
au venit jantele dar din pacate sant prea mari :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: :cry::cry::cry::cry::cry::cry:
asa ca trebuie sa le schimb .......cu ceva mai mic . inca astept colantul pt stalpi la usi si bineinteles doua stikere cu 4tuning |
5 Attachment(s)
care vrea jante mai mari pt tico sau eventual pt matiz gaseste la anunturi ceva frumos pe 14" , 114,3 / 6j / made in germany .
|
a venit si colantul si stikerele cu 4tuning maine promit poze :-P
cine stie cum se skimbaq avatarul ca am facut o mare greseala :rolleyes2 |
cine ma ajuta si pe mine cu niste piulite mai mari pt jante ?:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:49. |
- Copyright 2026 4Tuning