![]() |
Vand Megasquirt v2.2
Vand megasquirt versiunea v2.2 si soft pt ea am folosit-o la mai multe masini si merge ok http://imageshack.us/photo/my-images...9000zmega.jpg/ pret 200e contact la [email protected] sau la pm si in mess
|
Re: Vand Megasquirt v2.2
Nu prea ma pricep la astea... e compatibil si cu un c20ne? Are senzori proprii sau se leaga cumva la ecu masinii si apoi te joci cu setarile?
|
Da se leaga la toate ale masinii in locul lui ECU vechi si te joci cum vrei cu setarile merge si la c20ne si la or ce motor.;)
|
E ok atunci...sa vedem cum ma invart de banuti sau eventual daca ai nevoie d ceva piese de calibra c20ne, poate ne combinam altfel :)
|
170e:D
|
Sal
da un nr de telefon sa te pot suna |
megasquirtul are noi optiuni si pretul creste usor
-are 2 carduri de carburant rezolutie 12pe12 -2carduri de vans coontrol 12pe 12 -control direct la bubine fara comutator -intrare pt turatii de la VRsenzor sau EDIS sau Hall senzor -control pt diuze de gaz -Map senzot pt boost de pana 2 bari -supapa pt relanti -control pt boost cu PWM -vanos/v-tec -control ventilatore schiftlait etc. -tabele duble -lunce control -boost control http://imageshack.us/photo/my-images/714/msnew.png/ |
decat 180e
|
frate ala e un ms1 si palca v2.2....si stie mult mai multe decat ai enumerat tu acolo...
|
scuze de oftopic dar sunt si eu curios ce face aceasta jucarie :d
|
170e revine pretul vechi
|
oferta negociabil
|
spune-mi ce ar mai trebui facut la ea ca sa mearga pe un mot 6 cil de bmw m50