![]() |
Care este cel mai tare joc din seria NFS?
Toata lumea de pe forum stie de seria Need for Speed si toti am jucat macar o data unul dintre ele ca sa ne facem o parere. Acum ne pregatim de un nou titlu, Need for Speed: Carbon, care se anunta cel mai bun dintre toate. Dar nu despre acesta este vorba, ci despre cele mai vechi. Va rog sa votati unul ultimele cinci jocuri si sa va exprimati parerile.
|
Re: Care este cel mai tare joc din seria NFS?
3 Attachment(s)
Need for Speed: Porsche Unleashed - 2000
|
3 Attachment(s)
Need for Speed: Hot Pursuit 2 - 2002
|
3 Attachment(s)
Need for Speed: Underground - 2003
|
3 Attachment(s)
Need for Speed: Underground 2 - 2004
|
3 Attachment(s)
Need for Speed: Most Wanted - 2005
|
Eu am votat NFS Underground ... nu stiu ce imi place asa de mult la jocul asta:D
|
Underground 2
de ce? numar mare de masini soundtrack multiple posibilitati de modificare a partii estetice si tehnice a masinii ;) Asteptam za next one.8) |
si eu tot underground 2 dupa mine e cel mai tare nfs
|
Porsche unleshed,am o slabiciune pt jocu ala...dar daca ar fi din nfs all time probabil ar fi nfs 3[un joc pe care l-am jucat si rejucat cand nu aveam nu stiu ce calculator]...mentiune special nfs 4[high stakes sau road challenge] un joc cu tuning si foarte multe masini ;)
P.S.:Felicitari noului moderator AdiNX...cu functiile mari vin si responsabilitati mari ;) |
underground 2 am votat ... este cel mai reusit ... si mia placut mult pt ca are si jeepuri ! ;)
|
am votat Porsche ;) dar nu se lasa mai prejos nici high stakes (4)
din astea mai noi poate ash alege undreground 1 ;) |
votat porsche...din astea noi nfsu2 mi-a placut cel mai mult
|
am votat underground..mi'a placut foarte mult.. de aceea l'am si terminat de vreo 5-6 ori.. pentru ca are ceva aparte fata de most wanted si underground 2...
|
mw - faptul k ai avut o politie cum nu s-a mai vazut a fost de zile mari - si dak mai mergeai si cu vettul lui webster vai de mama lor de copoi !!!
|
All times are GMT +2. The time now is 18:47. |
- Copyright 2025 4Tuning