![]() |
Prima masina
Salut! Sunt nou pe forum si...peste cateva luni implinesc 18 ani, si voi avea la dispozitie 3-4000 euro pentru prima mea masina, dar problema e ca nu pot sa hotarasc ce masina. Avutati-ma sa aleg una in banii astia, si daca se poate diesel:D
|
Re: Prima masina
Pana sa iti pui problema masini, pune mana ia-ti permis si apoi discutam de masina.Ai putea sa alegi sa iti iei Volkswagen Polo, eu unu daca as fi in locul tau mi-as lua unul din 96-98, sa iti faci mana pe el si restul banilor ii pui deoparte pentru momentul respectiv cand vei termina cu Polo`ul (vei termna in sensul bun:)))
|
Quote:
|
Bun, sa fie diesel.
In ce scop ai folosi masina? Daca esti genul de persoana care merge mult in excursi prin tara, atunci iti trebuie o masina cu un portbagaj mai spatios, de preferat ceva combi. Sau poate vrei ceva cu aspect mai sportiv, sau doar pentru tine si prietena. Si daca o iei de afara, ia in calcul taxa auto care o sa te usture. Deci o sa fie bani mai putini pentru achizitionarea masinii |
Parerea mea, benzina aspirata cu transmisie manuala... Mai departe iti alegi tu.
|
esti tanar,una sport benzina cu 150 cp eu aleg un GTi
|
E cam mult direct 150 cai:lol: . Un 1.9 TDI ar fi suficient ca prima masina:o:o
|
|
Depinde de tine ! Ce vrei de la masina aia ? Ce gusturi ai ? Vrei viteza , lux ? Ne poti spune si ce preferinte ai :D ! Nu numai bugetul !
|
stii tu ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ !!! :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:26. |
- Copyright 2026 4Tuning