![]() |
Jbl sau Alpine?
Salut as dori sa achizitionez boxe in spate la masina dar nu ma pot hotara care este mai bun?
Alpine SXE-1750S Dimensiune woofer: 16.5 cm Putere MAX: 280 W Putere RMS: 45 W Raspuns in frecventa: 60 Hz - 20 kHz Sensibilitate: 90 dB/W/m Impedanta: 4 Ω Magnet woofer: ferita Tweeter: Mylar-Titanium Balanced Dome Magnet tweeter: neodymium SAU JBL GT5-650C Seria: GT5 Putere MAX: 150W Putere RMS: 50W Diametru: 16,5cm Impedanta: 4 ohmi Raspuns in frecventa: 55 - 20.000 HzHz Sensibilitate (1W/1m): 91dB Adancimea de instalare : 56mm Grile de protectie incluse Tin foarte mult la basi sa se auda bine :D Trebuie coaxiale?Ce au in plue fata de cele rotunde? Bugetul este de 250 maxim 300 pe Boxele din spate Pt fata ce recomandati? Recomandati alceva mai bun in acelasi pret? |
Re: Jbl sau Alpine?
Eu cred ca ambele sunt foarte ok .... parerea mea e sa mergi pe Alpine.
Daca vrei sa obtii mai mult bass mai bine mai strangi niste bani si iti instalezi un subwoofer. |
O sa vina mai tarziu si subwoofer :D dar deocamdata cele de pe spate mi s-au descentrat...as merge pe alpine dar am auzi k cele de la jbl au un bass mai bun ,mai profund...
|
Din start ai gresit. Nici Alpine si nici JBL nu sunt bune. ;)
|
Quote:
|
Am stat m-am gandit si am hotarat sa merg pe alpine dar intrebarea de gratie este de care?sisteme sau coaxile?care este diferenta intre ele?exista ceva la basi?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:43. |
- Copyright 2026 4Tuning