![]() |
7 Attachment(s)
masina este impecabila . 106.000 km , carte service , 2 chei , jante 18 '' , incalzire scaune, geamuri electrice , magazie 6 cd , esp , piele albastra etc.nu imi vin in minte acum . propietar toate actele , accept schimburi cu golf 5 diesel sau audi a4 diesel ,sau veniti cu propuneri cu alte masini. nu am pus poze cu interiorul , dar este ca si nou piele impecabila , volan si schimbator neuzate , trebuie sa o vedeti este intr-o stare foarte foarte buna !:arrow:
an 2001 , telefon : 0764.757.454 ! notă moderator: Preţul este obligatoriu! |
Re: Audi TT 1.8T
|
mai pui 500 si facem
|
scenic 2 ? https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...cenic-2-a.html cati cai putere are TT ul ?
|
poze din interior, mai ales la volan si pielea de pe scaune?
e varianta de 150cp? are cd-player original? are carte de service? daca da, pana unde e completata? cumparata din Romania sau aduse de afara? se accepta test la reprezentanta? kilometri sunt reali? la ce pret o evaluezi? |
Pret : 7000 euro
180 CP Casetofon original audi concert , magazie 6 cduri are carte service este completa ! este adusa din germania in iulie 2010 si inscrisa personal SE ACCEPTA TEST LA ORICE REPREZENTANTA AUDI !! KILOMETRI REALI !! |
Nu ai raspuns , legat de scenic , ofer diferenta !
|
nu ma intereseaza cu renault. up :arrow:
|
e46 ... up
|
2xE30.....getaxul si un 2,4 diesel.....:D
|
:-P nu am ce face cu ele . up !!! masini diesel !!!!!! si mai ieftine + diferenta
|
Quote:
sal..... |
up variante cu golf 5
|
Un 323 ci e46?
|
|