![]() |
Honda Del Sol
2 Attachment(s)
A venit vara...va puteti bucura de o decapotabila (cu hard top)
Fabricata in 1993/ 1595 CC, 125 CP...VTEC8) Masina e inmatriculata, proprietatea mea in acte (in Ro din decembrie 2010, adus adin Germania, Euro 2). A facut cateva drumuri Bucuresti-Cluj, Buc -Vama Veche...fara probleme. 100% stock piese noi: 4 amortizoare, radiator, pompa de apa Caroseria facuta:ca orice Honda respectabila avea rugina pe aripi si la praguri. Probleme: NR DE km 258000 KM...MOTORUL TRAGE DE RUPE...dar consuma ceva ulei: mi s-a spus ca trebuie schimbate semeringurile (100 ron) si eventual o segmentare (200 ron segmentii). -uneori are turatia variabila (mi s-a spus ca ar trebui curatata clapeta si admisia de aer). Sunt probleme rezolvabile de cineva cu timp, pricepere si scule...eu nu le am pe niciunele si nu am chef sa o bag la reprezentanta. - necesita o spalare buna a interiorului :-) In rest...nu ploua in ea, are muzica CD/MP3 NU SUNT COMERCIANT DE MASINI---O DAU CU CAT AM LUAT-O 2100 E pret fix, fix, fix (cat 2 tichete de rabbla)...nu cred ca veti mai gasi la acest pret un DelSol VTEC inmatriculat cu acte in regula. consum mic, taxe mici, asigurare 140 ron pe 6 luni. Am rugamintea sa nu trageti de pret si sa nu veniti cu oferte de schimb!!! |
Re: Honda Del Sol
Te rog sa pui mai multe poze. Ce inseamna consum mic in regim de Bucuresti - trafic?
|
...consum mic...nu stiu exact cat ia in Bucuresti in trafic (probabil 8-9 l)...la drum intins ...5 l/100 km ...si evident nu se merge cu asa ceva ca si cu un Golf cuminte :-). Ce pot sa spun este ca aceste masini au devenit faimoase, cunoscute si recunoscute tocmai datorita consumului foarte mic si motoarelor puternice (in acest ca 125 CP la o masina de 800 kg).
|
Salut, lasa-mi te rog un nr de telefon !
|
...ai pe privat nr (alternativ se poate folosi YID: laborator_ri)
|
uppppppppp
|
salut, schimbi cu https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...t-206-gti.html
|
uppppp
|
uppppppppppppppp
|
Quote:
|
Quote:
frumoasa masina UP, |
|
pretul devine 2200 E sau schimb cu Jeep diesel
|
mai multe poze?
te ar interesa un ford cougar din 2000 de italia? https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...-valabile.html |
Dar un Golf MK2cu numere RO si 1000 EUR diferenta?
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:42. |
- Copyright 2026 4Tuning