![]() |
E36 - Coupe Rubin Schwartz Metallic
49 Attachment(s)
316i din 10.05.1994
pozele sunt in ordine cronologica. am luat masina anul trecut de Paste. a fost un iepuras foarte generos pot spune:D. cu timpul am ,,aruncat'' multi bani in masina (nu are rost sa fac o lista cu ceea ce am schimbat caci ar fi plictisitor de lunga). modificarile se observa in poze. |
Re: E36 Coupe Rubin Schwartz Metallic
25 Attachment(s)
interiorul recaro piele a plecat la un IS rosu superb, de pe forum:D
acum are recaro textil si o nuca oem.:-P in urma cu 2 saptamani, motanul a intrat la cuptor. inainte si dupa. momentan nu e intreaga 100%(mai are nevoie de grila, nari si capacele de la oglinzi) |
Arata foarte bine :D:D Felicitari !!
|
angeluri, pleoape, xenon faza scurta, jante de m, interior piele, cotiera, stopuri de m, bara fata m, semnale albe, bandouri m, nari vopsite si parca porbagajul/capota au cate o mica prelungire dar nu stiu daca decat mi se pare, am ratat ceva ? :lol: sa o stapanesti sanatos
|
meserie :D, spor in continuare
|
Frumoasa ai facut-o, pacat ca nu ai mai tinut interiorul de piele, chiar arata bine totul inchis inauntru. Spor la treaba cu ea, gaseste o bara spate //M :D
|
felicitari pt masina a iesit superb:)
|
Asteptam noutati de pe front!:-):-)
|
9 Attachment(s)
multumesc pt aprecieri.
poze de azi. capota are mici defecte care sper ca vor iesi cu un polish... maine ii pun grila, narile si capacele oglinzilor. am nevoie de un semnal alb oem stanga. daca are cineva de vanzare il rog sa imi dea un mesaj. |
Re: E36 - Coupe Rubin Schwartz Metallic
frumoasa pisicutza .... cred k alte jante ar da mai bn :)
|
6 Attachment(s)
poze cu grila montata.
jantele raman din 2 motive: 1) imi plac foarte mult; 2) nimeni nu a dorit sa le cumpere:)) |
cat am discutat deja noi pt jantele alea :))
|
Quote:
maine ma duc dupa janta si apoi cred ca le vopsesc toate 4. nu stiu ce sa zic de schimb, cu tot cu reconditionat si anvelope imi stau in cam 1500 ron si nu mi se merita sa le dau la schimb cu altele. dar cine stie... |
[QUOTE=ms99ass;4324570]multumesc pt aprecieri.
Superb,,,un coupe jos palaria ...Ai investit o gramada in ea.Nu doar bani cat si munca si pasiune.Personal dupa atata munca cu pisica, tare greu mi-ar fi sa ma despart de ea. PS- NU prea ma pricep prea bine la capitolu asta, dar te intreb.Cotiera e originala de e36?Cat e de veche? pentru ca arata intr-o stare excelenta,fata de ce am tot vazut eu pe unele pisici ?? |
Felicitari pentru masina!Arata foarte bine cu bara M. :-)
|
All times are GMT +2. The time now is 01:50. |
- Copyright 2025 4Tuning