![]() |
OFICIALI
2 Attachment(s)
Va prezint in pozele urmatoare ecusoanele dupa care vor fi recunoscuti arbitrii - oficiali ai cursei. Este posibil ca ecusoanele ACR sa fie pe fond galben.
Clubul Midnight Racers NU va participa la arbitrarea acestei curse sau la intocmirea clasamentului. |
Membrii MR nu vor avea ecusoane ... :?:
Ca sa stie lumea ce cauta omul respectiv prin unele locuri ... :!: Eu zic sa ne ocupam si de asta ... |
MR nu se va implica in arbitrajul cursei sub nici o forma. Asa ca nu vad la ce ar folosi ecusoanele de oficiali.
Vor fi ecusoane cu Midnight Racers Club, pentru membri. |
Una deaia de membri sa imi opresti si mie :wink:
|
:lol: mafiotu-le.. eu nu intzeleg de ce te stresezi.. mafiotzi n-au nevoie de ecuasoane.. etc :D :lol: totul vine de la sine.. nu? 8) :lol:
|
BoSsuL3TZ in ce spui ai dreptate .... doar ca eu vreau sa am asa ceva (un ecuson)
In privinta de numele meu \"mafiotu\" e o porecla ... stiu ca o iei in baza(cas \"copil\" .. paote) :!: Si aia de au spus-o nu cred ca au ziso-o asa la nimereala (asa au zis ei) Scuze pentru offtopic :!: :( |
Mafiotule.. cred ca ai cea mai incarcata semnatura de pe tot forumul... Scuze de Off-Topic...
|
Ca o mica observatie, nu stiu cat de bine este ca ai prezentat felul in care vor arata ecusoanele deoarece ar putea sa-si faca oricine daca are machetele astea si o imprimanta color.
|
pai nu cred ca vor avea si stampila celor de la acr respectiv ascb.
|
Corel Draw face minuni !
P.S. : era o gluma..chiar nu am de gand sa le matrasesc :lol: :lol: :lol: |
stiu ca face minuni, am vazut la cineva care avea licentza pt. Corel 7, 8, si 10. am facut precizarea pt a nu se interpreta ca in romania se folosesc softuri fara licenta. ;)
O legitimatie falsa se poate deosebi clar de una reala, dar nu cred ca va fi cazul sa avem si astfel de incidente de rezolvat. Astept si alte intrebari. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:11. |
- Copyright 2026 4Tuning